Kontakt oss

Les vår nye kundeavis ENGAGE

Dokumentløsninger

I 1972 kunne vi med stolthet avduke vår første fotokopieringsmaskin, og vi fulgte opp med et utvalg av raske nye digitale kopieringsmaskiner og multifunksjonssystemer på slutten av nittitallet. I dag har vår globale produksjon av skrivere/kopieringsmaskiner allerede overgått 13,5 millioner enheter, og vi fortsetter å produsere noen av verdens mest kraftige og populære digitale dokumentenheter. Maskinvare med høy yteevne og avansert tonerteknologi er ikke de eneste ekspertområdene våre. Vi utvikler i tillegg kraftige løsninger som gir deg raskere, mer effektive arbeidsrutiner og gjør alle på arbeidsplassen med produktive. Det nåværende utvalget vårt inkluderer et stort utvalg av enheter fra plassbesparende kopieringsmaskiner til usedvanlig allsidige og hurtige multifunksjonssystemer i svart-hvitt eller farge. Og siden vi utvikler toner og maskinvaren samtidig, får du garantert optimal kvalitet fra første til siste side.

Visuelle løsninger

Den profesjonelle skjermbransjen krever høye standarder i et stort mangfold av markeder og bruksområder.
Selv om hver enkelt situasjon har sine egne utfordringer, har de til felles at de trenger effektive og pålitelige løsninger som er utviklet for å dekke egne spesifikke krav.

Fra presset fra styrerommet til utfordrende bruksområder innen offentlig fremvisning, har vi i Sharp erfaringen og kompetansen til å utvikle innovative løsninger. Løsninger som er best i klassen innen høykvalitetsframvisninger, og som passer til ethvert scenario.

Med innovativ spesifikasjonsteknologi kombinert med en drivkraft om imponere i alt vi gjør, er vi helt sikre på at vi kan tilby en svært effektiv visuell løsning fra Sharp til hver eneste vertikale markedsutfordring.

Betalingsløsninger

Sharp har et bredt utvalg av kassasystem- rettet mot Retail, Hospitality og Wellness. I disse bransjene tilbyr Sharp løsninger for både den enkeltestående forretning og større kjeder. I dag ser vi en rask og økende teknologisk utvikling i måten å betale på som gjør det viktig å jobbe med en partner som tilbyr løsninger som ligger i forkant.


Sharp kassaløsninger utvikles lokalt for det nordiske markedet og for de trender og krav som er her. Så du kan føle deg trygg på at Sharp leverer den siste og mest relevant løsning for deg.


Med et bredt og variert utvalg av innovative maskin- og programvareløsninger, kan  Sharp nettverk av europeiske partnere møte de mest krevende behov, slik at virksomheten blir mer effektiv.