Kontakt oss

Les vår nye kundeavis ENGAGE

Dokumentløsninger

I 1972 kunne vi med stolthet avduke vår første fotokopieringsmaskin, og vi fulgte opp med et utvalg av raske nye digitale kopieringsmaskiner og multifunksjonssystemer på slutten av nittitallet. I dag har vår globale produksjon av skrivere/kopieringsmaskiner allerede overgått 13,5 millioner enheter, og vi fortsetter å produsere noen av verdens mest kraftige og populære digitale dokumentenheter. Maskinvare med høy yteevne og avansert tonerteknologi er ikke de eneste ekspertområdene våre. Vi utvikler i tillegg kraftige løsninger som gir deg raskere, mer effektive arbeidsrutiner og gjør alle på arbeidsplassen med produktive. Det nåværende utvalget vårt inkluderer et stort utvalg av enheter fra plassbesparende kopieringsmaskiner til usedvanlig allsidige og hurtige multifunksjonssystemer i svart-hvitt eller farge. Og siden vi utvikler toner og maskinvaren samtidig, får du garantert optimal kvalitet fra første til siste side.

Visuelle løsninger

Den profesjonelle skjermbransjen krever høye standarder i et stort mangfold av markeder og bruksområder.
Selv om hver enkelt situasjon har sine egne utfordringer, har de til felles at de trenger effektive og pålitelige løsninger som er utviklet for å dekke egne spesifikke krav.

Fra presset fra styrerommet til utfordrende bruksområder innen offentlig fremvisning, har vi i Sharp erfaringen og kompetansen til å utvikle innovative løsninger. Løsninger som er best i klassen innen høykvalitetsframvisninger, og som passer til ethvert scenario.

Med innovativ spesifikasjonsteknologi kombinert med en drivkraft om imponere i alt vi gjør, er vi helt sikre på at vi kan tilby en svært effektiv visuell løsning fra Sharp til hver eneste vertikale markedsutfordring.

Betalingsløsninger

Vi har et heldekkende utvalg av betalingsløsninger – innrettet mot Retail, Hospitality, Wellness og Supermarked. Vi tilbyr tilpassede løsninger både for den enkelte butikken og for den store kjeden. Med et stort og variert utvalg av maskin- og programvareløsninger og med et stort nettverk av europeiske samarbeidspartnere søker vil alltid å finne en god løsning for akkurat din virksomhet.

I dag ser vi en rask og voksende teknologisk utvikling innen betalingsmetoder, noe som gjør det viktig å samarbeide med en partner som tilbyr løsninger som ligger i forkant av utviklingen. Med 40 års erfaring innen betalingsløsninger vet vi at ulike bransjer har ulike behov. Alle våre varianter utvikles derfor lokalt for det nordiske markedet og er dermed tilpasset de trendene og kravene som finnes her.

Med landsdekkende nærvær er vi til stede for å tilby konsultasjoner innenfor ditt valg av kassasystemer. Vi kommer ut til virksomheten din og hjelper deg med en gjennomgang av virksomheten for å få klarlagt behovet slik at vi deretter kan finne den riktige løsningen for deg. Dessuten tilbyr vi alle våre kunder brukerstøtte 365 dager i året.