Kontakt oss

Kontorutskrift

Å drive en organisasjon krever effektiv og sikker dokumentproduksjon. For at du skal oppnå høyere produktivitet og jevnere arbeidsflyt, tilbyr Sharp en rekke brukervennlige multifunksjonsmaskiner.

I tillegg reduseres driftskostnadene på grunn av den høye  energieffektiviteten og de kan utvides for å dekke økende behov. Sharp har utviklet en egen og patentbeskyttet OSA-plattform for programvareutvikling. Denne plattformen og multifunksjonsmaskinen gir deg en praktisk løsning der du kan integrere flere forretningsprogrammer.

Enten du verdsetter et ryddig og effektivt skrivebord eller god yteevne når du trenger store volumer, så har Sharp en kontorløsning som passer til behovene dine.

Produksjonsutskrift

Disse hurtige multifunksjonsmaskinene, enten de skriver ut i farger eller i svart-hvitt, er perfekte for bedrifters repografiavdelinger (CRD), interne utskrifter og er særlig godt egnet for produksjonsmiljø som er i startfasen. De er slitesterke, pålitelige og overraskende energieffektive. I tillegg kan de skrive ut i store volumer og har et stort utvalg av etterbehandlingsalternativer.

Videre bidrar et stort utvalg av automatiske justeringsfunksjoner til at disse enhetene holder konsekvent høy kvalitet.

Optimaliserte programvareløsninger

 • Optimaliserte programvareløsninger

  Bedrifter må hele tiden optimere måten de jobber på, uavhengig av hvilke utfordringer de møter. Ved å bygge på styrkene til Sharps multifunksjonsskrivere, er utvalget av optimerte programvareløsninger utformet for å redusere kostnader for utskrifter og kopieringer, bruke ressurser mer effektivt, skape og få tilgang til dokumenter på en enkel måte og sikre at handlinger kan granskes og er sikre.

 • Styring av utmating

  Bedrifter er under økende press for å få enda mer verdi ut av verdiene sine, der de må gjøre ting raskere og mer effektivt. Men kostnadene kan bare kontrolleres hvis du kan måle dem. Sharps optimerte utskriftsløsninger hjelper deg med å kontrollere og håndtere bruk av utskrifter og kopiering proaktivt, slik at du kan registrere og redusere kostnader, hindre uautorisert bruk, sløsing og spare tid og ressurser.

 • Dokumentkopiering

  Den største kostnaden med dokumenter kommer ikke fra å produsere dem, men fra å håndtere dem. Hver gang de blir håndtert, uansett om det er for organisering, indeksering, arkivering, distribuering, henting eller gjenbruk, blir arbeidsflyten mer komplisert. Sharps optimerte skanneløsninger gir deg fullstendig kontroll, slik at du kan organisere, large og dele dokumenter effektivt, uavhengig av hvordan de blir laget eller brukt, med automatiserte prosesser som sparer tid og forhindrer dyre feil.

 • Mobilapplikasjoner

  Forretningslivets tempo øker, og nå vil folk ha tilgang til informasjon med et stort utvalg mobilenheter, som f.eks. smarttelefoner og nettbrett. Sharps optimerte mobilløsninger gjør at ansatte kan koble seg raskt til kontorutstyret sitt – uansett hvor de er og hva de gjør – slik at de kan skrive ut, skanne og dele dokumenter enkelt og trygt mens de er på farten med hvilken som helst moderne mobilenhet.

 • Dokumentstyring og arbeidsflyt

  Informasjon er selve livslinjen til enhver organisasjon – jo mer du vet, jo bedre yter du. Sharps «Optimised Workflow»-løsninger senker kostnader og forenkler repetitive arbeidsoppgaver, noe som vil gjøre deg og dine forretninger mer produktive og sikre lønnsom vekst. Vår lagringssky og våre fysiske medier sørger for at viktig informasjon kan sendes og mottas hvor som helst og når som helst, på nesten alle enheter. Dette sørger for bedre beslutningstaking og skaper et mer produktiv samarbeid i og mellom arbeidsgrupper.

 • Enhetsbehandling

  Alle typer kontorutstyr som printere og kopimaskiner krever oppmerksomhet, selv om det kun er snakk om etterfylling av papir og blekk. Hver gang en enhet blir utilgjengelig, kan produktiviteten til mange ansatte minske raskt. Sharps «Optimised Managing Solutions» er designet spesielt med tanke på å forenkle håndteringen av de mange multifunksjonsskriverne du har ansvaret for, noe som vil gjøre arbeidsdagen din lettere og minske kostnaden driften av disse innebærer. Resultatet er færre forstyrrelser, mindre nedetid og god opprettholdelse av arbeidsplassens produktivitet blant alle arbeidsgrupper.

 • Produksjonsløsninger

  Utskriftsrommet må drives effektivt for å tilfredsstille kundenes behov – uansett hvilke utfordringer de har. Tilleggsløsninger for arbeidsflyt, som bygger på styrkene til Sharps høyhastighetsenheter, gjør utskriftsrommet effektivt med muligheter for fortrykk, klargjøring og fargehåndtering, alt samlet på ett sted. Disse løsningene bidrar til raske justeringer og frigjør tid for operatøren, noe som igjen bidrar til å unngå dyre feil.

Bransjer

 • Bransjer

  Sharp tilbyr et utvalg av produkter som henvender seg til det offentlige, utdanningsinstitusjoner, helse-markedet og andre kommersielle områder.
  Du kan føle deg trygg på at Sharp kan tilby respons i tide samt høykvalitetsprodukter som du ønsker og har behov for.

 • Statlig

  Kostnadsbesparelser og produktpålitelighet er viktige faktorer på den statlige markedsplassen. Sharp tilbyr et stort utvalg av høyteknologiprodukter som kan brukes på alle statlige kontorer.

  Sharp hjelper statlige og lokale myndigheter med å overholde sikkerhetskrav med prisvinnende multifunksjonsmaskiner som har innebygd beskyttelse for dokumenter og gode sikkerhetsalternativer. Det inkluderer også en praktisk sluttleasing-funksjon som overskriver alle data, inkludert dokumentregistrert, brukerdata, jobbstatus, dato og adressebok.

 • Utdanning

  Kopisentre, avdelinger og bibliotek trenger alle dokumentstyring og -kontroll. Sharp gir skoler muligheten til å redusere antall utskrifter, redusere utskriftskostnader og drive mer bærekraftig. Dette kan gjøres ved at skolen f.eks. setter en stykkpris per utskrift og benytter effektive multifunksjonsenheter istedenfor små skrivere. Sharps multifunksjonsmaskiner sikrer studentregistre gjennom bruk av kontokoder, bruker-/gruppeprofiler, passord eller eksterne brukerkontoer i en LDAP- eller Active Directory-server.

 • Juridisk

  Dokumentstyring og klientkonfidensialitet er svært viktig i det juridiske fagområdet. Sharp hjelper advokatkontor med å beskytte klientjournaler med våre prisvinnende multifunksjonsmaskiner som har innebygd beskyttelse for dokumenter og gode sikkerhetsalternativer. Det inkluderer også en praktisk sluttleasing-funksjon som overskriver alle data, inkludert dokumentregisteret, brukerdata, jobbstatus, dato og adressebok.

 • Helsevesen

  Pasientomsorg og kostnadsbesparelser er svært viktig i helsevesenet. Sharp tilbyr et stort utvalg av høyteknologiprodukter som kan brukes i resepsjonsområder på sykehus, pasientrom, administrative kontorer og opplæringsmiljøer. Sharps multifunksjonsmaskiner er kjent som en av lederne innen dokumentsikkerhet, og bidrar til å sikre pasientregistre.

 • Hospitality

  Sharp tilbyr høyteknologiprodukter for resepsjonsområder, møterom, hotellrom og administrative kontor som gir merverdi og bidrar til å skape inntekter for turistnæringen.

  De avanserte, men brukervennlige funksjonene på Sharps multifunksjonsmaskiner lar gjester enkelt sende og motta fakser, skrive ut fra minnepinner og skanne til e-post, faks eller FTP. Resepsjonister kan enkelt skanne og videresende kopier av regninger og kvitteringer direkte til e-post. Og ikke glem hotellets restaurant der menyer  kan skrives ut etter behov.

 • Bedrift

  Bedrifter og arbeidsgrupper kan stole på Sharps multifunksjonsmaskiner når de skal lage rapporter, publisere brosjyrer og lage profesjonelle presentasjoner av høy kvalitet. Multifunksjonsmaskiner er en naturlig kobling mellom informasjon og bruk. Dette er grunnen til at Sharp tilbyr en omfattende sikkerhetsprogramserie som er utformet for å gi kundene en skalerbar tilnærming for å sikre konfidensiell informasjon. Sharp kjenner til kravene som bedriftene stiller. Derfor kombinerer Sharp en innledende kryptering med flere overskrivinger av data. Dette gir et høyere sikkerhetsnivå enn  mange prosesser som for tiden brukes av andre fabrikanter.