Kontakt oss

Teknologi

Innovasjon og utvikling av ny teknologi som gjør livene til kundene våre bedre har vært drivkraften i bedriften vår siden begynnelsen.

Vi er stolte over omdømmet vårt som bransjeledene innovatører innen LCD-skjermer. Dette har oppstått som et resultat av vår urokkelige forpliktelse og at vi har satt av tid, ekspertise og ressurser til utvikling av ny teknologi.

Til tross for at vi har fått skryt for vår ASV (Advanced Super View)-teknologi og de nye standardene innen bilder med høy oppløsning som  den medfører, fortsetter vi å presse grensene for å nå nye høyder.

Vi var de første som med hell utnyttet egenskapene til indium-gallium-sinkoksid for kommersielle bruksområder i IGZO-flatskjermene våre.

IGZO-teknologien vår, som gir ultrahøy oppløsning og lysstyrke med uovertruffen energieffektivitet, setter nye standarder innen sensitivitet for bruk i berøringsskjermer. Dette har revolusjonert bransjen og er til stor glede for designere som kan  sette ideene sine til livs.

Den nyeste verdensnyheten fra Sharp er innføringen av UV2A-teknologi. Vår innovative kombinasjon av patentbeskyttede materialer gir ultrahøy kontrast med tidenes mest effektive bruk av bakgrunnsbelysning Det gir banebrytende energieffektivitet mens den viser ultralyse, livaktige farger og bildeoppløsning.

Denne teknologien skaper en ny type LCD-panel som signaliserer utviklingen av neste generasjon av LCD-skjermer.

Våre tekniske utmerkelser og avgjørelser om å satse på egen teknologisk nyskapning, vil være en drivkraft som vi også tar med oss i framtiden.