Kontakt oss

Administrasjonstjenester

Hvis teamet ditt ønsker å dra nytte av de beste verktøyene og prosessene og effektiviteten det gir, trenger dere hjelp fra en profesjonell leverandør av administrasjonstjenester, for eksempel Sharp.

Sharp leverer administrasjonstjenester til et økende antall organisasjoner i privat og offentlig sektor, som ønsker å frigjøre ressurser som bedre kan brukes til å styre sine driftskritiske funksjoner. De velger oss fordi vi forstår deres behov, vet hvordan de skal levere kostnadsbesparelser og har ressurser og kompetanse til å administrere hele tjenesteleveransen.

 

Managed Document Services

Managed document services skaper en omfattende serie med sikre og tilpasningsbare tjenester som endrer arbeidsflyten for dokumenter i hvert trinn av prosessen, fra det øyeblikket et dokument opprettes til det har blitt arkivert på en sikker måte.

Managed Print Services

Managed Print Services gir effektiv utskrift ved å sørge for at skriverne er mest mulig tilgjengelig, færre forstyrrelser og i de fleste tilfeller umiddelbar redusering av utskriftskostnader, samtidig som arbeidsflyt av dokumenter blir forbedret på alle områder.

Sikrer bedriften for fremtiden

Managed Document Services innlemmes både gjennom en tidstestet femtrinnsprosess – fra tidlige oppdagelser til raske gevinster – og langsiktig optimalisering som vil bidra til vekst for bedriften i årene som kommer.

Sharps optimaliserte administrasjonstjenester komplementeres av vårt økende spekter av, optimaliserte programvareløsninger, profesjonelle tjenester og prisvinnende maskinvareprodukter som sammen forbedrer all arbeidsflyt i hverdagen.

Kontakt Sharp  for å få en vurdering av hvordan administrasjonstjenester kan hjelpe bedriften din.