Kontakt oss

Fordeler med Sharp Job Accounting II

Vil du ha bedre kontroll over utskriftskostnadene? Sharp har nylig lansert en oppdatering til Job Accounting II, som er et program for skriverovervåkning. Vi skal gå gjennom hva som er nytt, og se på hvordan Job Accounting II hjelper to helt ulike organisasjoner.

Hvis bedriften din bruker flere skrivere, er håndteringen av driftskostnader like viktig som utskriftskvalitet og brukervennlighet. Sharp Job Accounting II er en del av våre optimaliserte programvareløsninger som hjelper IT-administratorer å holde fullstendig kontroll over bedriftens skrivere og multifunksjonssystemer.

Uansett om du vil holde oversikt over driftskostnadene, sideantallet eller hvilken skriver som brukes mest, kan alt overvåkes sentralt. Du kan for eksempel konfigurere hvor mange sider som kan skrives ut, bruk av farger og mye mer.

Vi arbeider fortløpende for å forbedre produktene våre. I den nyeste versjonen av Job Accounting II har vi lagt til flere nye funksjoner som gir IT-administratoren flere muligheter til å stille inn utskrifts rettigheter. Det omfatter enklere import av brukere via LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), som er en Internett-protokoll for identifisering av informasjon på servere.

Oppdateringen omfatter også en mulighet til å aktivere eller deaktivere skrivermeldinger om hvor mye brukeren har brukt på utskrift. Det kan være praktisk hvis ulike brukere eller brukergrupper ikke trenger å informeres om kostnadene.

Nedenfor ser vi på hvordan Job Accounting II brukes i to ulike typer organisasjoner: en skole og en mellomstor bedrift.

Job Accounting II i skolen

En av Sharps kunder er en spesialskole i Tyskland som hjelper barn med ulike typer funksjonshemminger. Skolen har 200 ansatte inkludert pleiere, lærere og administratorer. Ulike medarbeidere har ulike utskriftsbehov, noe skolen ville analysere for å vite hvor mange skrivere de trengte og hvor de skulle plasseres.

Hver ansatt fikk tildelt et skrivernummer, men i det gamle systemet var hver skriver frittstående. Derfor måtte de tidligere samle inn informasjon fra hver enkelt skriver og sette sammen disse tallene manuelt for å kunne overvåke utskriftene. Dette var en ineffektivt og tidkrevende måte å arbeide på. 

Ved hjelp av nya Sharp-multifunksjonssystemer og Job Accounting II har skolen nå et sentralstyrt debiterings- og overvåkingssystem. 

Skolen har brukt det nye systemet siden 2015, og har i løpet av denne perioden ikke trengt å vedlikeholde systemet i det hele tatt. Brukerne har rettigheter i samsvar med sine behov, noe som konfigureres sentralt via Sharp Job Accounting II.

Skolen har oppdaget at den intuitive programvaren gjør det mulig å raskt og enkelt legge til eller fjerne brukere eller brukergrupper. Nå tar konfigurering av kontoer bare en brøkdel av den tiden det tok tidligere, noe som reduserer kostnadene ytterligere.

Brukerne synes det nye systemet er praktisk og enkelt å bruke. Dessuten kan en analyse av bruken vise hvordan systemet kan gi enda flere fordeler.

Job Accounting II i små og mellomstore bedrifter

Det er ikke bare i skolemiljøer at Job Accounting II har tydelige fordeler. Også bedrifter, der brukernes behov er veldig annerledes, kan ha stor nytte av funksjonene i programmet.

En av Sharps kunder innenfor bilindustrien innså dette da sikkerhet ble et aktuelt problem da en av bedriftens kunder krevde bedre konfidensialitet.

Med 500 ansatte på hovedkontoret med tilgang til de 10 Sharp-skriverne plassert på ulike steder på kontoret, var det åpenbart at et velfungerende program for autentisering var nødvendig.

Siden bedriften allerede brukte Sharps skrivere, var det naturlig for Sharp-forhandleren å anbefale Job Accounting II, som har mange ulike autentiseringsfunksjoner innebygd. Når programvaren var installert, fikk de ansatte et smartkort for tilgang til Sharp-systemene, samt informasjon om bruken av den nye og sikrere rutinen.

En fordel for personalet er at Job Accounting II-programmet gir den større fleksibilitet. De kan skrive ut uavhengig av tid og sted, pluss at utskriften nå går enda raskere.

Takket være den bedre ytelsen og høyere sikkerheten har bedriften allerede planer om å innføre systemet på et nytt kontor i Tyskland som skal åpne i løpet av kort tid.

Sharp Job Accounting II er bare én faktor i Sharps svært fleksible Optimised Software Solutions som kan forbedre virksomhetens effektivitet og produktivitet betydelig.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social