Kontakt oss

Betalingsløsninger

Vi har kunnskap og de rette løsninger for den nye kassaloven

Fra og med januar 2017 skal alle kassasystemer som selges på det norske markedet, følge kravene i den nye kassaloven. Det er et system som brukerne må begynne å anvende innen 1. januar 2019.

Sharps betalingsløsninger

Vi har et heldekkende utvalg av betalingsløsninger – innrettet mot Retail, Hospitality, Wellness og Supermarket. Vi tilbyr tilpassede løsninger både for den enkelte butikken og for den store kjeden. Med et stort og variert utvalg av maskin- og programvareløsninger og med et stort nettverk av europeiske samarbeidspartnere søker vil alltid å finne en god løsning for akkurat din virksomhet.

I dag ser vi en rask og voksende teknologisk utvikling innen betalingsmetoder, noe som gjør det viktig å samarbeide med en partner som tilbyr løsninger som ligger i forkant av utviklingen. Med 40 års erfaring innen betalingsløsninger vet vi at ulike bransjer har ulike behov. Alle våre varianter utvikles derfor lokalt for det nordiske markedet og er dermed tilpasset de trendene og kravene som finnes her.

 

Landsdekkende nærvær

Med landsdekkende nærvær er vi til stede for å tilby konsultasjoner innenfor ditt valg av kassasystemer. Vi kommer ut til virksomheten din og hjelper deg med en gjennomgang av virksomheten for å få klarlagt behovet slik at vi deretter kan finne den riktige løsningen for deg. Dessuten tilbyr vi alle våre kunder brukerstøtte 365 dager i året.

Løsninger for din bransje

 • Retail

  Et bransjetilpasset kassasystem utviklet for virksomheter med stort produktutvalg, så som detaljhandel, motebutikker og sportsbutikker.

  Vi hjelper deg å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre økonomiske rapporter som gjør det enklere å planlegge forretningsdriften og rapportere om driften.

  Ved hjelp av våre skytjenester har du alltid tilgang til relevant informasjon, uansett hvor du er. Resultatet er mer tid til å fokusere på virksomheten.

 • Hospitality

  Et bransjetilpasset kassasystem for krevende miljøer. Systemet er utviklet for det nordiske markedets behov. All funksjonalitet og utvikling utføres i samråd med kundene våre.

  På den måten kan du være trygg på at du alltid får en relevant løsning. Fordi behovet endres i takt med at teknologien går fremover og det oppstår nye muligheter, arbeider vi kontinuerlig med utvikling for å forbedre løsningene for din virksomhet.

 • Wellness

  Sharp Wellness håndterer flere selskaper i samme løsning det gjelder også kortbetaling. Systemet inneholder en kalender med ubegrenset antall brukere og mulighet til å koble seg direkte til nettsidene slik at kunden selv kan bestille time på nettet.

  Etter bestillingen genereres en bekreftelse som sendes via SMS eller e-post. Dagen før det planlagte besøket får kunden en påminnelse om den bestilte timen. Systemet sikrer dermed at dere minimerer risikoen for sene avbestillinger og kunder som har glemt avtalen.

  Sharp hjelper deg også å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre rapporter som forenkler din forretningsplanlegging og økonomiske oversikt.

 • Supermarked

  Et kassasystem med tilkoblinger til digitale vekter, lukket kontanthåndtering, elektroniske hylleetiketter og innlesing av prisfiler.

  Vi hjelper deg å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre rapporter som forenkler din forretningsplanlegging og økonomiske oversikt.

  Ved hjelp av våre skytjenester har du alltid tilgang til relevant informasjon når du ønsker det uansett hvor du er. Resultatet er mer tid til å fokusere på virksomheten.