Kontakt oss

Business Laptops

I samarbeid med Dynabook kan vi tilby våre kunder et pålitelig partnersamarbeid av høy kvalitet, bærbare laptop'er med tilhørende enheter og tjenester.  

Sharp er kjent som leverandør av høy kvalitet, service av ypperste grad og kan vise til unike løsninger i forhold til arbeidsflyt og samhandling. Dette kan vi nå utvide til å innbefatte dine mobile databehov, noe som vil gi deg økt trygghet og sikre at du får mer tid til å fokusere på din egen virksomhet.

Et produkt til alle ansatte

Våre mest omfattende og varierte utvalg av bærbare PC’er, Dynabook business line-up har vi den ideele enheten for alle i din organisasjon. Fra  ultra mobile to-i- en for de som alltid er på farten, til kraftige  arbeidsstasjoner for kontor baserte ansatte. Uansett oppgave, vi jobber sammen med deg for å finne den mest hensiktsmessige laptop`en. Å velge riktig bærbar datamaskin for hver arbeidstaker må ikke bety utfordringer når det gjelder håndterbarhet; med de vanlige programalternativene, docking på de fleste modeller, kan vi gjøre det enkelt  og effektivt å administrere flåten din. Alle enhetene i vårt sortiment, kan konfigureres til optimal sikkerhet uten å kompromisse med mobiliteten. 

Bygget for en mobil arbeids hverdag

Portégé

Ultra-mobil PC`er på 13.3" skjerm, med kraftig Intel® Core™ vPro™ prosessorer. 

Lett i vekt, sterk på design 

Designet for de som krever det aller beste innen mobil databehandling. Et kompakt flaggskip , opptil 13.3" skjermstørrelse

Bygget for forretninger

Tecra

Perfect for getting things done, with 14" and 15.6" screens, and a range of connectivity options.

Kompromissløs produktivitet

Designet for å hjelpe deg til å jobbe mer effektivt, våre Tecra bærbare datamaskiner tilbyr alt en profesjonell  bedrift kan ønske seg.

Allsidig produktivitet

Satellite Pro

Velg fra vårt store utvalg av  enheter, med en skjermstørrelse fra 13.3" til 15.6"

Allsidig funksjonalitet og ytelse

Designet for å takle alle forretningssituasjoner,  Satellite Pro-modellene tilbyr kraft, pålitelighet og brukervennlige kontroller

Databehandling av ypperste klasse

dynaEdge - rå datakraft i liten innpakning

Designed specifically for the enterprise to optimise the efficiency of your frontline workers – whether remote or onsite.

 

 

 

Registrer din interesse nå, så vil en av våre selgere ta kontakt

loading