Kontakt oss

Skap arbeidshjørner med Sharp BIG PAD PN 40TC1

Sharp BIG PAD PN-40TC1 er beregnet på møterom for 2–6 personer, og er en ny måte å skape «samarbeidshjørner» på kontoret på.

Mange millioner møter finner sted hver dag på kontorer over hele verden. Et overveldende flertall av disse møtene har bare noen få deltakere, og de verktøyene de trenger for å gjennomføre møtet på en god måte, er ganske enkle.

De trenger ikke noen kjempeskjerm eller mengder av utstyr, de trenger bare å kunne utveksle informasjon raskt og effektivt. Derfor har vi utviklet en 40-tommers interaktiv BIG PAD-skjerm for personer som vil utveksle ideer, gjennomføre videokonferanser og samarbeide om arbeidsoppgaver.

Mange bedrifter har begynt å innrede uformelle møtesteder der personalet kan møtes, diskutere, utveksle ideer og arbeide med prosjekter. Slike små «arbeidshjørner» er vanligvis små møtesteder utformet for to til seks personer. De er utstyrt med lyd- og bildesystemer som gjør det enklere å utveksle ideer og gjennomføre konferansesamtaler med gruppemedlemmer som befinner seg andre steder.

Sharp BIG PAD PN-40TC1 er spesielt utviklet til bruk i arbeidshjørner. Denne kompakte, interaktive skjermen har en rekke funksjoner som gjør den brukervennlig og kostnadseffektiv.

Nedenfor går vi gjennom de viktigste funksjonene på Sharp BIG PAD PN-40TC1 og hvordan den kan gjøre samarbeidet på kontoret mer effektivt og fruktbart.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Skjermstørrelse

Sharp BIG PAD-serien er berømt for de store, interaktive berøringsskjermene. BIG PAD PN‑40TC1 er imidlertid seriens minste og mest kompakte interaktive skjerm. Den er en 40-tommers bred formats skjerm med TFT-LCD-teknologi og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den har en aktiv skjermoverflate på 878,1 x 485,3 mm, noe som er ideelt for små møtesteder. Den samlede vekten er på 17,5 kg, så den er lett å montere på en vegg.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Pen-on-Paper-teknologi

Selv om PN-40TC1 er mindre enn de andre BIG PAD-skjermene, er også denne modellen utstyrt med Sharps Pen-On-Paper-teknologi. Det er denne teknologien som gjør den brukeropplevelsen Sharp er så stolte av, til virkelighet. BIG PAD er et kraftig verktøy. Den må imidlertid også være fristende å bruke, noe som forutsetter at brukeren føler seg trygg og har tillit til teknologien. Med det avanserte notatprogrammet Pen-on-Paper skriver du enkelt og naturlig på den høykvalitative BIG PAD-skjermen. For eksempel gir skjermens glatte overflate den beste taktile opplevelsen i denne skjermklassen og pålitelig og intuitiv interaktivitet takket være den 10-punkts kapasitive PCAP-teknologien.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Tilkoblinger

Med arbeidshjørner på arbeidsplassen kan personalet arbeide mer fleksibelt, og i tråd med dette har vi utstyrt BIG PAD PN-40TC1 med så mange ulike tilkoblingsmuligheter som mulig. På baksiden av skjermen har vi plassert en analog RGB- og en mini D-sub-inngang for eldre datamaskiner, samt to HDMI-innganger (HDCP-, 1080p- og PC/AV-signalkompatible) og DisplayPort-inngang (HDCP- og PC-signalkompatibel) for nyere utstyr.

Skjermen har også en nettverksport for 10Base-T/100Base-TX og to USB 2.0-porter for tilkobling av flere enheter BIG PAD, pluss to 10 W-høyttalere for presentasjoner og konferansesamtaler. Dessuten har skjermen en 3,5 mm stereominikontakt for hodesett eller høretelefoner.

Skjermen er også utstyrt med en Mini OPS-utbyggingsstasjon som gjør det mulig å legge til ytterligere funksjoner etter behov. Mini OPS er en nyere og mindre versjon av det populære Open Pluggable Specification (OPS), utviklet av Sharp og Intel. Ved å sette inn for eksempel et kort for trådløs tilkobling kan mobile enheter som bærbare PC‑er eller nettbrett kobles til trådløst for deling av informasjon og håndtering av funksjoner helt uten behov for kabler.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Samarbeid via egne enheter

På de fleste moderne kontorer bruker mange ansatte sine egne enheter av ulike typer som raskt kan kobles til Sharp BIG PAD PN-40TC1. Via et trådløst nettverkskort som monteres på Mini OPS-utbyggingsplassen kan Sharp Display Connect-appen enkelt brukes til å koble opptil 50 nettbrett, smarttelefoner og andre til BIG PAD, og samtidig deling av informasjon via disse enhetene. Det betyr at alle deltakerne på en veldig intuitiv måte kan skrive, utveksle informasjon og samarbeide.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Sharp Pen-programvaren

Samarbeid handler om å utveksle ideer og informasjon raskt og smidig. BIG PAD PN-40TC1 utnytter på en svært effektiv måte Sharps penneprogramvare, som er utviklet spesielt for BIG PAD-skjermens styreenhet. Håndskrevne notater på skjermen kan raskt gjøres om til tekst og lagres ved hjelp av funksjonen for håndskriftsgjenkjenning. Man kan dermed lage pene, lettleste kopier av skjerminnholdet. Dokumenter og bilder kan lagres på en disk på det lokale nettverket eller lenkes til en skybasert server.

Er du interessert i en fleksibel, interaktiv skjermløsning i ditt kontormiljø, eller vil du ha mer informasjon om Sharp BIG PAD PN-40TC1? Kontakt oss for en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social