Kontakt oss

Deloitte tenker på sikkerhet i hele landet

Hele ni av ti kontoransatte i Europa tenker ikke på at skrivere og multifunksjons-systemer kan være sikkerhetsrisikoer. Når Deloitte Sverige bytter ut samtlige multifunksjonssystemer, er det nettopp sikkerheten som er i fokus.

På ønskelisten
Både sikrere og miljømessig mer holdbare maskiner sto på ønskelisten da det var på tide for Deloitte å skifte ut sine skrivere og multifunksjonssystemer på samtlige kontorer i Sverige.
-Omtrent hvert 3. til 5. år inngå vi nye avtaler for maskinene våre. Denne gangen har det vært ekstra viktig for oss at maskinene har høy sikkerhet. Både når det gjelder maskinvare og transport av informasjon, sier Michael Esplinger.

Krav til kvalitet og integritet
Deloitte, som er et multinasjonalt revisjons- og konsulentnettverk, anses som en av de fire største i verden sammen med konkurrentene PwC, EY og KPMG. Med tjenester som blant annet revisjon, regnskap og økonomisk rådgivning til både offentlige og private kunder, er kravet til kvalitet og høy integritet høyt.
-Kundene våre krever at vi oppnår et visst høyt nivå, både når det gjelder sikkerhet og holdbarhet. Mye av den utviklingen som skjer, drives på ikke minst av kundene våre, sier Michael Esplinger, FM-ansvarlig hos Deloitte Sverige.

Alt inngår nå til dags
De 51 systemene som Deloitte har kjøpt, er Sharps sikreste hittil. Det som tidligere kunne kjøpes som sikkerhetsutstyr, inngår nå som standard i multifunksjonssystemene. Med et SSL-sertifikat kontrolleres all innkommende og utgående kommunikasjon til systemet, samtidig som det forhindrer uautorisert tilgang til bedriftens informasjon. Programvarene sparer dessuten både tid, penger og miljøet.

-Det er mange miljøfordeler med de nye maskinene. Vi har hatt en testmaskin hos oss siden i sommer. Den bruker mindre strøm, samtidig som den tar opp mindre plass på kontorene våre. Den er også raskere, og det vet vi at medarbeiderne mener er viktig.

Transparens er viktig
Samarbeidet mellom Sharp og Deloitte strekker seg tilbake helt til 2009. Ifølge Michael Esplinger er det mye takket være langsiktig tenkning.

-Både vi og Sharp tenker langsiktig. Vi er også veldig transparente overfor hverandre. Det er viktig i et forhold og et partnerskap. Det nye i denne leveringen er at de nå også tar seg av overvåkningen av maskinene. Det gjør at vi kan jobbe mer proaktivt med høyere tilgjengelighet og bedre service.

Denne artikkelen kommer fra Engage.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Directorr
stefan.logdberg@sharp.eu

Social