Kontakt oss

Det som er slutten for noen, er begynnelsen for Polygon

Plutselig inntreffer en vannskade eller brann på en eiendom. Hver dag møter personalet fra Polygon mennesker som har blitt hardt rammet.

Som global ekspert innen skadebegrensning, arbeider Polygon Group med både små og store kunder - privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og myndigheter.


Det å dele riktig informasjon raskt, enkelt og sikkert krever god kommunikasjon mellom mange ulike aktører. Med kunnskap og høy sikkerhet skal data og dokumenter håndteres konfidensielt og i samsvar med regler. Ved å handle raskt og korrekt, reduseres skader og kundekostnader for alle de involverte.

Dele informasjon
Skrivere og multifunksjonssystemer er i dag uunnværlige for mange når det kommer til dokumentarbeidsflyten og forretningsprosesser. Hvis systemene ikke håndteres på riktig måte, kan de være et svakt punkt når det gjelder nettverks- og datasikkerhet. Jo mer avanserte og integrerte multifunksjonssystemene blir, desto større er risikoen for at konfidensiell informasjon kan kopieres, skrives ut, skannes eller fakses.

«Sharp gjør det enklere for oss»
Polygon er markedsledende og virksomheten er i gang hver dag året rundt – døgnet rundt. Da de trengte hjelp med pålitelige, mobile utskrifter, var Sharp det selvsagte valget, siden de hadde vært kunder i ti år.
-Sharp har alltid gjort det enklere for oss i hverdagen vår, sier Marko Alakoski, IT Manager hos Polygon Group.
-Denne gangen henvendte vi oss til Sharp fordi vi trenger mobile utskrifter – og fremfor alt sikre utskrifter. Det er en grunnleggende forutsetning å kunne skrive ut raskt og trygt på valgfritt system i vårt nettverk.

-Vi har mye kundeinformasjon som vi vil beskytte, samtidig som vi ønsker kontroll over utskriftskostnadene våre, sier Marko Alakoski.

Med 30 kontorer rundt om i Finland trengs det mange systemer, og når behovet for driftssikre og mobile utskrifter dukket opp, var Sharp det selvsagte valget som leverte MX-A3-system.

God blanding av program- og maskinvare
-Polygon etterspurte en enkel sikkerhetsløsning som passer alle systemene deres og som ikke krevde ekstra kortlesere. Derfor falt valget på programvaren SafeQ, den eneste løsningen som fikset dette, sier Olli Nurminen, systemspesialist hos Sharp i Finland.

-SafeQ gjør det mulig å optimalisere utskriftsmiljøene, uansett om Polygon har et fåtall eller flere systemer av samme eller ulike modeller. Med SafeQ kan du administrere hvem som skal skrive ut, skanne og kopiere – og dermed oppnå bedre sikkerhet rundt utskriftene, sier Mika Mikkola, salgsansvarlig hos Sharp i Finland.

-Det er fantastisk å få samarbeide med Polygon og finne det beste løsningene, og det er moro med en kunde som vil arbeide langsiktig, sier Mika Mikkola, salgsansvarlig hos Sharp.
-For oss har dette fungert veldig bra. Vi fikk akkurat det vi etterspurte, og er veldig fornøyde med hvordan det fungerer for oss, sier Marko Alakoski.

Et 10-årig partnerskap - det er lang tid. Hvorfor Sharp år etter år?
-Maskinvaren, servicen og løsningene! Det oppfyller våre behov. Skulle det oppstå noen problemer, kan Sharp alltid fikse det svært raskt og enkelt. Det er av stor viktighet for oss, avslutter Marko Alakoski, IT Manager hos Polygon Group.

Denne artikkelen kommer fra Engage

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social