Kontakt oss

Dokumentsikkerhet

Sharps serie for dokumentsikkerhet hjelper dere å få gjort mer, takket være de intuitive verktøyene for arbeidsflyt og automatisering. I tillegg betyr våre sikre og robuste dokumentadministrasjonsprosesser at dere kan være trygge på at dere overholder de nyeste forskriftene.

Dere kan slutte å arbeide med fragmenterte og spredte dokumentmiljøer. I stedet kan dere glede dere til et fullstendig indeksert, sentralisert datalager der de ansatte kan bruke mindre tid på å lete etter informasjon og mer tid på å bruke den effektivt.

Når du laster opp data og dokumenter, vil du alltid bli bedt om å angi nøyaktig og detaljert indekseringsinformasjon i form av beskrivende metadata, og med Sharps funksjonalitet for fullstendige tekstsøk, finnes det alltid enkle veier til dataene du trenger, og ekstra fordeler med versjons- og revisjonssporing.

Filene lagres i ett enkelt, strukturert og sikkert lager på utelukkende europeiske datasentre (lokale serverbaserte installasjonen er også tilgjengelige).

Dataene blir beskyttet med tilgangskontroll, brannmurer, avansert krypteringsteknologi og redundante failover-systemer. Dere kan også definere, endre og tilbakekalle tillatelser for brukere eller arbeidsgrupper på bare noen minutter, og dele så mye eller så lite informasjon som er nødvendig.