Kontakt oss

Dokumentløsninger for ethvert miljø

I 1972 lanserte Sharp sin første kopimaskin. Dette var det første steget på en reise som senere ble starten på kontorskrivere, utstyr for dokumentskanning, allsidige multifunksjonsmaskiner (MFP-er) og kraftige produksjonsskrivere, supplert med et komplett utvalg av dokumentbehandling og andre programvareløsninger.

I dag strekker vårt utvalg av dokumentløsninger seg fra små kontorskrivere som sparer plass og høytpresterende multifunksjonsmaskiner med farge og nettverk, til noen av de kraftigste produksjonsskriverne på markedet for profesjonell bruk. Alle disse kan forbedres med vårt utvalg innen optimaliserte programvareløsninger. Vi presenterer:

Sharps små kontorskrivere

Våre rimelige, men likevel overraskende robuste skrivere for små kontorer og arbeidsgrupper, arbeider raskt og stille, og er ideelle til privat bruk og for deling på et lite kontor.

Sharps multifunksjonsmaskiner

For større kontorer og arbeidsgrupper har vi en rekke multifunksjonsmaskiner som skriver i svart-hvitt og i farger for all utskrift, kopiering, skanning og dokumentbehandling, med et bredt utvalg av ferdiggjøring som automatisk bretting, stifting og stabling.

Sharps produksjonsskrivere

Hvis du er på jakt etter en dokumentløsning med stort utskriftsvolum, kan vi også hjelpe deg på det området. Med et design basert på over 40 års erfaring, har våre hurtige høyvolumsskrivere  et rikt utvalg av innstillinger og kan produsere en rekke ferdigbehandlede dokumenter og hefter.

Optimaliserte programvareløsninger

Allsidig og pålitelig maskinvare er bare et av elementene i dokumentmiljøet ditt. Ved å legge til en eller flere av våre optimaliserte programvareløsninger, kan du redusere kostnadene for utskrift og kopiering, samt administrere skriverne  og materiellet ditt mer effektivt, forbedre produktiviteten og øke sikkerheten.

En dokumentløsning for enhver bedrift

Organisasjoner har forskjellige dokumentbehov. Derfor utvider Sharp stadig utvalget av dokumentløsninger for å imøtekomme behovet til de forskjellige miljøene, alt fra små til mellomstore bedrifter til store selskaper og organisasjoner i offentlig sektor.

Uansett hva du trenger og uansett hva organisasjonen din gjør, kan Sharp hjelpe deg med å oppnå dine mål.