Kontakt oss

Dokumentløsninger

Effektiv. Intuitiv. Sikker.

Jobb smartere, ikke hardere – når som helst, hvor som helst

Sharps bransjeledende portefølje med profesjonelle dokumentløsninger er laget for å forbedre måten du jobber på i ethvert miljø, fra små eller mellomstore bedrifter (SMB-er) til store konsern og organisasjoner i offentlig sektor.

Vår portefølje med farge- og svart-hvitt-enheter strekker seg fra kompakte A4 kontorskrivere til multifunksjonsskrivere for grunnleggende produksjon (MFP-er). Alle disse kan effektiviseres med vårt utvalg med optimaliserte programvareløsninger for å hjelpe organisasjoner med å forandre måten de oppretter, bearbeider og deler informasjon.

De er laget for å hjelpe deg med å produsere informasjon raskere, for å spare tid og øke produktivitet. De er også lette og intuitive å bruke, fra hvor som helst og ved hjelp av hvilken som helst tilknyttet enhet. Informasjonen din holdes sikker, med sikreste tilgjengelige nivå av sikkerhet. Det har medført at Sharps dokumentløsninger har fått noen av de mest prestisjefylte utmerkelsene i bransjen.

Kontorskrivere

Våre skrivere er rimelige men overraskende funksjonable, for personlig bruk eller deling på små kontorer og arbeidsgrupper. Få jobben gjort raskt og lydløst. For større kontorer og arbeidsgrupper har vi et utvalg farge- og svart/hvitt-MFP-er som enkelt håndterer alle dine utskrift-, kopiering-, skanning- og dokumenthåndteringsbehov.

Produksjonsskrivere

Våre raske, høyvolums produksjonsprintere har et robust design og er det ideelle valget for ethvert utskriftsrom eller bedrifters reprografikkavdelinger (CRD). De kommer med et utvalg instillingsmuligheter og kan produsere et stort utvalg ferdige dokumenter og brosjyrer.

Programvareløsninger

Allsidig og pålitelig produkt er bare et av elementene i dokumentmiljøet ditt. Ved å legge til en eller flere av våre optimaliserte programvareløsninger, kan du redusere kostnadene for utskrift og kopiering, administrere skriverne og materiellet ditt mer effektivt, forbedre produktiviteten og øke sikkerheten.

Utmerkelser

Våre dokumentløsninger gjennomgås og testes kontinuerlig av en rekke uavhengige profesjonelle aktører, og vi er stolte over vår omfattende portefølje med prisvinnende MFP-er.