Kontakt oss

Raske, sikre og kompakte: Sharps nye svart-hvitt A4-multifunksjonsskrivere

Sharp MX-B355W og Sharp MX-B455W er våre nye svart-hvitt A4-multifunksjonsskrivere med alt en liten til mellomstor bedrift kan ønske for å gjøre rutinearbeidet raskere og enklere.

På Inspire Expo 2018 lanserte vi en lang rekke nye enheter, inkludert teknologi og kontorutstyr som kan bidra til å øke produktiviteten og effektiviteten på arbeidsplassen. En av de viktigste lanseringene var vår nye serie med svart-hvitt A4-multifunksjonsskrivere.

På mange arbeidsplasser er det behov for svart og hvitt A4-modeller som et supplement til A3-fargesystemet og for dem har vi lansert de nye MX-B355W og MX-B455W. Denne nye serien med svart-hvitt A4-multifunksjonsskrivere leverer utskriftshastigheter på opptil 35 sider per minutt på MX-B355W og 45 sider per minutt på MX-B455W.

 

Som standard har disse nye svart-hvitt A4-multifunksjonsskriverne en papirkapasitet på 550 ark, men for travlere kontorer med større utskriftsbehov, kan dette utvides til 2350 ark.

Den 7-tommers fargeberøringsskjermen kan vippes så den blir lettere å bruke, og viser et intuitivt grensesnitt som er felles for alle våre A3- og A4-multifunksjonsskrivere for farge- og svart-hvitt-utskrift. Det gir et konsekvent og hjemmevant utseende som gjør skriverne ekstra brukervennlige.

MX-B355W og MX-B455W er enkle å integrere med eksisterende nettverksprogrammer og offentlige skytjenester slik at informasjonen kan deles på en sikker måte og være tilgjengelige når som helst og hvor som helst.

Og for å sikre at dataene dine er trygge, er disse multifunksjonsskriverne også utstyrt med Sharps avanserte sikkerhetsløsninger.

Hvis du ønsker å øke produktiviteten og effektiviteten på kontoret, er du velkommen til å ta kontakt.

 

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social