Kontakt oss

Fire fordeler med digitale plakater sammenlignet med trykte plakater

Nedenfor skal vi gå gjennom de viktigste grunnene til at du bør gå over til digital teknologi.

Digitale plakater erstatter nå raskt tradisjonelle trykte plakater. Chris Parker, produktsjef hos Sharp Visual Solutions tar opp fire grunner til at digitale plakater kan gjøre virksomheten din mer effektiv.

Digitale plakater er lettere å bruke

For at du skal kunne produsere effektive trykte plakater, vil det vanligvis være nødvendig med både en grafisk designer og lang levetid. For å skape innhold til digitale plakater finnes det imidlertid mange brukervennlige dataprogrammer med innebygde maler som gjør designarbeidet enkelt og raskt. Det er dessuten enkelt å redigere og oppdatere innholdet.

Digitale plakater er lettere å oppdatere  

Ved å bruke en digital skjerm i stedet for tradisjonelle plakater kan en bedrift reagere raskere på tilbakemeldinger og forespørsler. Butikker, hoteller og restauranter kan endre tilbud, utvalg og priser så ofte de vil, og kontorer kan oppdatere informasjonen i resepsjonen med dagsaktuelle hendelser. Oppdateringer og endringer kan gjøres via en bærbar PC, et nettbrett eller til og med en smarttelefon.

Digitale plakater er mer effektive til å fange oppmerksomheten

Den kanskje største ulempen med tradisjonelle plakater er at de er statiske. En plakat viser det samme hele tiden, og mister fort effekten. Det skjer ikke med en digital plakat, som kan vise for eksempel videoer og oppdateringer fra sosiale medier. Hvis du velger en berøringsskjerm, kan den til og med være interaktiv.

Sterk varemerkebevissthet

En digital skjerm inviterer i større grad til interaktivitet med kunder i et butikkmiljø, og øker dermed både kundenes engasjement og varemerkebevisstheten. I kontor- eller bedriftsmiljøer kan skjermen brukes til intern informasjon, nyheter og personalmeldinger for de ansatte.

Vil du ha mer informasjon? Se nærmere på Sharps utvalg av profesjonelle skjermer for digitale plakater, eller kontakt oss for en demonstrasjon.

 

.  

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social