Kontakt oss

Sharp viser 4K BIG PAD og interaktive skjermer på ISE 2018

På messen Integrated Systems Europe (ISE) 2018 viste vi våre smarte produkter for møterom, butikkmiljøer og kommersielle løsninger i ulike miljøer. Dessuten fikk de besøkende en forhåndsvisning av vårt unike 8K-økosystem.

ISE er et viktig arrangement for oss, siden det gir oss mulighet til å knytte mange personlige kontakter og en sjanse til å vise frem de nye produktene og innovasjonene våre. Nå har vi skjermløsninger for alle typer møter og plakater som passer til alle typer bransjer.

I år ville vi vise bredden av produkter vi har til ulike typer møter, plakater og store videovegger for butikker og kommersielle løsninger.

Sharp BIG PAD interaktive løsninger

Sharp har lenge vært en pådriver for interaktive whiteboards, og i år lanserer vi PN‑70TH5, vår aller første interaktive skjerm med 4K-berøringspanel, som inngår i den femte generasjonen av BIG PAD-skjermer.

Den ble utviklet som et resultat av våre prisbelønte teknologier, og passer perfekt når du vil se store mengder detaljert informasjon som for eksempel tekniske tegninger og kart.

I tillegg til å skrive i 4K har skjermen en rekke ulike funksjoner, for eksempel at pennen, med 2 mm spiss for presisjon, også fungerer hvis du legger hånden på skjermen.

BIG PAD PN-70TH5 er i produksjon nå, og har vært i salg siden slutten av februar 2018.

I tillegg viste vi åtte ulike interaktive skjermer på ISE, inkludert den 40-tommers BIG PAD PN-40TC1 og den nye 50-tommers BIG PAD PN50TC1 med Mini OPS PC for myldreflater, i tillegg til den 70-tommers BIG PAD PN-70SC5 med trådløs deling.

Alle BIG PAD-skjermene våre gir den samme følelsen av å skrive med penn på papir.

Sharps smarte interaktive løsninger på ISE 2018

På ISE 2018 viste vi frem vårt største utvalg av fleksible løsninger med ny maskin- og programvare med en nyoppdatert versjon av Sharp Open Architecture-plattformen, et resultat av vårt samarbeid med uavhengige programvareleverandører.

 

Blant nyhetene på messen var Sharp PN-M og PN-B – skjermer for store videovegger. Begge modellene leveres i 40 og 50 tommer og er tilpasset for døgnkontinuerlig drift på for eksempel kontrollrom. Vi viste dem i et butikkmiljø der de også fungerer utmerket.

De nye skjermene har en rekke ulike løsninger og flere ulike måter å håndtere informasjon på. For enklere installasjoner, som på messen, lanserer vi vår kostnadsfrie programvare – e-Signage – med flere ulike funksjoner.

For mer komplekse installasjoner er Sharps SoC-plattform for Android™ åpnet for de fleste Signage-programvareløsninger gjennom vårt partnerprogram – Sharp Open Architecture-plattformen. Vi har nå sju programvarepartnere som tilbyr tilpassede løsninger for kundene våre. 

 

De nye modellene kan installeres på flere måter, inkludert tak- og gulvkonfigurasjon, eller de kan vippes i 90 graders vinkel frem- eller bakover eller til og med henge helt fritt. For å vise hvor fleksible skjermene er, viser vi dem installert i en bue.

Sharp og fremtidens teknologi på ISE 2018

Til slutt noe som ikke ble lansert på messen, men som besøkerne virkelig satte pris på, var når vi demonstrerte vår nye 8K-TV og profesjonelle -videokamera. Vi filmet blomster for å vise den naturlige fargedybden på skjermen – vi tror nok at det var verdens første blomsterhandelsdemo i 8K.

8C-B60A er en stor 35-mm CMOS-bildesensor med 33 millioner piksler for å gjengi imponerende detaljer og presis fargekalibrering.

Dette er eksempler på det Sharp Japan arbeider med, ikke bare høyere oppløsning på TV-en, men også på tekniske nyvinninger for skilting, overvåking og helsetjenester via nettet.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om hva som skjedde på ISE 2018.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social