Kontakt oss

Hvordan Sharp BIG PAD PN-65SC1 forandrer møter og undervisning

Sharps interaktive skjerm BIG PAD PN-65SC1 har alt som skal til for å transformere skoletimer og møter, fra håndskriftsgjenkjenning til antirefleksbehandlingen på skjermen.

Vi har lansert en ny 65-tommersmodell av BIG PAD for skoler og små og mellomstore bedrifter som vil begynne med en interaktiv skjerm i stort format i klasserommet eller møterommet. Nedenfor tar vi opp 10 grunner til at BIG PAD PN-65SC1 er det ideelle valget for deg som vil begynne å bruke tekniske samarbeidshjelpemidler.

1: Samtidig bruk

Gjør brainstorming og klasseromsaktiviteter mer levende og produktive ved å involvere flere personer. PN-65SC1 kan oppdage ti berøringspunkter, noe som gjør at opptil fire personer kan skrive på tavlen samtidig ved hjelp av en penn eller en finger.

2: Håndskriftsgjenkjenning

SHARPs penneprogramvare har en funksjon for håndskriftsgjenkjenning* som endrer håndskrift til vanlig tekst. Med denne smarte og praktiske funksjonen er det lett å transformere skjerminnhold til tekst som kan brukes i Microsoft® Office-dokumenter. Funksjonen kan også oppdage figurer som sirkler, trekanter og rette linjer og automatisk gjøre om disse til objekter.

*For språk som støttes av både Windows® og SHARPs penneprogramvare..

3: Brukervennlig penneprogramvare

Brukergrensesnittet for SHARPs penneprogramvare er intuitivt og lett å bruke. Det har en meny med smart ordnede ikoner som gjør det lett å endre penneinnstillingene og bruke de mange praktiske funksjonene. I overlagringsmodus kan du gjøre notater eller tegne rett på bilder, videoer, Adobe® PDF-filer og Microsoft® Office-dokumenter. Tekst og grafikk på tavlen kan enkelt lagres på en USB-minneenhet* eller sendes direkte via e-post til valgte mottakere. Programvaren er sterkt knyttet til MS PowerPoint® og gir mulighet til ulike typer styring i lysbildepresentasjoner.

*Lagres som PDF-, BMP-, JPEG- eller PNG-filer.

4: 65-tommers skjerm med full HD-oppløsning

65-tommersskjermens fulle HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) betyr at både tekst og bilder gjengis klart og tydelig.

5: Betjening med én knapp

Knapper for de vanligste funksjonene som å slå på og av, bytte inngang og volum er praktisk plassert foran på skjermen. På forsiden finner du også en «integritetsknapp» som kan brukes til å fryse eller skjule innholdet på skjermen øyeblikkelig. Mens det fryste bildet vises på skjermen, kan du arbeide med en tilkoblet PC uten at innholdet på PC-skjermen vises på BIG PAD.

6: Minimalt med refleks og fingeravtrykk

Skjermen har antirefleksbehandling som reduserer blending og reflekser, og dessuten gir mindre fingeravtrykk. Dokumenter og undervisningsmateriell er lette å lese også når det er veldig lyst i rommet.

7: Brukervennlig design

De avrundede hjørnene på PN-65SC1 gjør den tryggere å håndtere. To håndtak på baksiden sikrer smidig og sikker flytting. PN-65SC1 oppfyller CUD‑standarden* (Colour Universal Design), som spesifiserer bruk av farger som tar hensyn til menneskers varierende opplevelse av farger.

*Basert på bestemmelser fastsatt av Colour Universal Design Organization (CUDO); en japansk frivillig organisasjon.

8: Tilkobling til multifunksjonsskriver

Skannede dokumenter kan importeres direkte fra en kompatibel Sharp‑multifunksjonsskriver til Sharps penneprogramvare. Bildedata, inkludert håndskrift, kan lagres på en PC eller skrives ut på multifunksjonsskriveren..

9: Feste for webkamera

Det kan lett monteres et webkamera på den øvre rammen ved videokonferanser.

10: Innebygde høyttalere

Med de to kraftige, innebygde høyttalerne (2 x 10 W) er det i de fleste rom ikke behov for ekstra høyttalere.

Vil du ha mer informasjon om Sharp PN-65SC1? Kontakt oss for en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social