Kontakt oss

Hva er Adobe Embedded Print Engine på multifunksjonsskrivere fra Sharp?

De nye høyhastighets farge-multifunksjonsskriverne Sharp MX-6071, MX-6051, MX-5071 og MX-5051 utmerker seg gjennom en rekke innovasjoner, deriblant Adobe Embedded Print Engine. Vi tar her en nærmere titt på hva den nye teknologien kan tilføre virksomheten din.

Med Sharp MX-6071, MX-6051, MX-5071 og MX-5051 som nye tilskudd til sortimentet av enkle og avanserte multifunksjonsskrivere, omfatter utvalget vårt av utskriftsløsninger i mellomsjiktet for A3-fargeutskrifter nå 14 modeller. Hver av dem er laget for å takle hektiske jobbhverdager og bidra til effektivt kontorarbeid og lavere kostnader.

Samtlige modeller er utstyrt med Sharps prisbelønte, brukervennlige 10.1" berøringsskjerm og intuitive grensesnitt som kjennetegner hele serien. De inneholder nye, avanserte sikkerhetsforbedringer og tilbyr sikker single sign-on for direkte tilkobling til funksjoner for offentlig skyintegrering. Dette innbefatter direkte tilgang til Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online, Exchange online, Google Drive, Gmail, Dropbox og Box.net fra Sharps Cloud Connect-funksjon.

Vår nye programportal holder disse skytilkoblingene oppdatert – under administratorstyring – og gjør det enkelt for administratoren å legge til nye tilkoblinger eller apper direkte fra berøringsskjermen på multifunksjonsskriveren.

Standard OCR-funksjoner gjør det enkelt for brukerne å skanne og konvertere dokumenter til populære filformater som Microsoft Word (docx), PowerPoint (pptx) og Excel (xlsx), samt for eksempel PDF/A – 1a, PDF/A-1b, søkbar PDF og kryptert PDF. Disse filtypene kan også skrives ut direkte fra USB-stasjoner, skyprogrammer og mobilenheter.

 

Sharp og Adobe Embedded Print Engine

Sharps enkle og avanserte multifunksjonsskrivere MX-6071, MX-6051, MX-5071 og MX-5051 er de første nye modellene til å støtte Adobe Embedded Print Engine – en funksjon som brukes for å skrive ut PDF-filer direkte fra mange forskjellige kilder på en effektiv og nøyaktig måte. I og med at PDF-filer er ett av dokumentformatene som deles og brukes mest – særlig i mobile arbeidsmiljøer – er høy ytelse og utskriftsnøyaktighet helt avgjørende.

Adobe Embedded Print Engine tilbyr en neste generasjons RIP (Raster Image Processor)-teknologi som gir økt nøyaktighet og ytelse ved direkteutskrift av PDF-filer fra bedriftsnettverk, mobilenheter, skylagre eller sågar bærbare USB-stasjoner.

Motoren er basert på samme kjerneteknologi som brukes i de aktuelle Adobe Creative-programmene og Adobe Acrobat DC, og sørger for en overlegen utskriftskvalitet og raskere utskriftsbehandling. Den gjør det enkelt for brukerne å dra fordel av Adobes nyeste motor for gjengivelse, skrifttyper og grafikk, slik at selv ikke-kompatible PDF-filer skrives ut i best mulig kvalitet.

Adobe Embedded Print Engine sikrer at den nyeste generasjonen av multifunksjonsskrivere fra Sharp leverer en nøyaktig fargegjengivelse gjennom bruk av ICC-profiler som definerer fargespekteret i samsvar med International Color Consortium (ICC).

Med de enkle og avanserte multifunksjonsskriverne MX-5051, MX-6051, MX-5071 og MX-6071 fra Sharp kan du gi arbeidsgruppene dine kraftige, effektive og fleksible verktøy som fremmer økt produktivitet.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social