Kontakt oss

Hvem er dynabook, nå som de er en del av Sharp-konsernet?

dynabook, nå et heleid datterselskap av Sharp, er et nytt merke som bygger på over 35 års erfaring fra Toshiba med bærbare pc`er som innfører et spennende utvalg av bærbare og mobile løsninger til forretningsbruk. Men hvem er dynabook? Les videre og finn ut mer ...

dynabook – nå et heleid datterselskap av Sharp – produserer et stort utvalg av bærbare pc`er til forretningsbruk, fra svært lette to-i-en enheter for dem som alltid er på farten, til kraftige arbeidsstasjoner for skrivebord.  Sammen utgjør de en spennende portefølje av produkter fra Sharp som perfekt utfyller vår nåværende serie av kontor- og forretningsløsninger.

I oktober 2018 kjøpte Sharp-konsernet 80,1 prosent av Toshibas PC-divisjon, da kjent som Toshiba Client Solutions. Som en del av overgangen fra Toshiba til Sharp ble varemerket dynabook til i april 2019. Oppkjøpet handlet ikke bare om et varemerke, det ga oss også menneskene bak, samt Toshibas tidligere designsenter, produksjonslokaler og lokale kontorer.

I august 2020 kjøpte Sharp de gjenværende 19,9 prosentene av aksjene, slik at dynabook nå eies av Sharp alene.

Toshiba lanserte verdens første kommersielt tilgjengelige bærbare datamaskin i 1985, og fortsatte med å skape en lang rekke av verdens unike produkter, inkludert den første integrerte harddisken, den første CD-stasjonen og den første fargeskjermen på en bærbare pc, noe som blir sett på som helt normalt på bærbare pc`er i dag.

Alt bygger på grunnlaget fra Toshibas 35 års erfaring innen mobil databehandling, Sharps teknologi og videre kontorløsninger, samtidig som det forsterker de betydelige innkjøps- og produksjonskapasiteten for Foxconn, som eier både dynabook og Sharp.

dynabook er kanskje et nytt navn utenfor Japan, men det er et globalt varemerke som har beholdt alle kunnskapene og all erfaringen fra sine forgjengere. Det betyr at det fremdeles er et selskap som fokuserer på mobilitet og på å levere nyskapende produkter, teknologi og funksjoner samtidig som det bevarer svært pålitelige løsninger av høy kvalitet.

dynabooks serie av bærbare pc`er fra Sharp består av tre atskilte varianter: Portégé, Tecra og Satellite Pro, samt en serie nyskapende produkter og Assisted Reality-produkter (AR).


dynabook for mobilt arbeid

De bærbare pc`ene i dynabook Portégé -serien er de ultimate datamaskinene for forretningsbruk. Disse bærbare pc`ene er svært lette og kraftige, leveres med eller uten berøringsskjermer og er utformet spesielt for mobile ansatte.

Det lette, men kraftige designet, tilbyr det nyeste innen Intel Core vPro-prosessorer og skjermstørrelser mellom 12,5 og 15,6 tommer, og er den perfekte enheten for deg som enten er på farten, bytter mellom møterom eller plutselig må arbeide fra en flyplasslounge

 

 

dynabook til skrivebordsbruk

dynabook Tecra bærbare datamaskiner er spesielt utviklet for forretningsbruk og gir den perfekte balansen mellom kvalitet, ytelse og pris. De leverer alt en travel forretningsdrivende kan ha bruk for.

Brukerne kan velge fra en serie med skjermer mellom 13,3 og 15,6 tommer og dermed få ekte bærbarhet og samtidig ekte skrivebordsfunksjonalitet. Tecra-maskinene leveres med et fullstendig utvalg av tilkoblingsmuligheter for å levere kompromissløs produktivitet.

dynabook for produktivitet

De bærbare pc`ene i dynabook Satellite Pro -serien er den ultimate forretningsserien, utviklet for å samle allround-funksjonalitet, ytelse og mye for pengene i én samlet pakke. Den er tilgjengelig med en skjerm på 15,6 tommer og tilbyr kraft, pålitelighet og brukervennlighet.

Alle dynabooks bærbare pc`er støttes av et stort utvalg av tilbehør som kan forbedre brukeropplevelsen ytterligere, inkludert dokkingstasjoner, vesker og til og med reisetastaturer.

 

dynaEdge fra dynabook

dynabook handler ikke bare om bærbare pc`er. De tilbyr også en serie med nyskapende og avanserte løsninger for spesialiserte markeder.

De som er ute etter de ultimate sikkerhetsløsningene trenger ikke lete lenger enn til dynabook Mobile Zero Client (dMZC), som leverer avansert innovasjon og teknologi med dynabooks enestående kvalitet og pålitelighet.

dynabook er kanskje et nytt merke, men kombinasjonen av Toshibas ekspertise, innovasjon og avanserte teknologi passer perfekt for Sharp. Hvis du vil vite mer om hvordan dynabooks bærbare pc`er og nyskapende løsninger kan hjelpe bedriften din med å lykkes, vokse og holde seg mobil, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

.

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social