Kontakt oss

Informasjonssikkerhet

Skrivere og multifunksjonsskrivere er en viktig del av en organisasjons arbeidsflyt og forretningsprosesser. Hvis de ikke administreres på en god måte, kan de imidlertid også bli et svakt punkt i nettverket eller sikkerhetsarbeidet. Med endrede forskrifter som GDPR vet vi at organisasjoner trenger så mye hjelp og støtte som de kan få.

De mer avanserte og integrerte multifunksjonsskriverne blir en større risiko for konfidensiell informasjon når den bli kopiert, skannet eller fakset, og alle bedrifter har et ansvar for å beskytte dataene de innehar om kunder og ansatte. Den 25. mai 2018 ble EUs nye databeskyttelsesforskrift GDPR (General Data Protection Regulation) innført i hele EU, og i Norge ble den innført den 20. juli 2018.

Sharp leverer en serie med integrerte sikkerhetsfunksjoner som vil hjelpe dere å beskytte informasjon og dokumenter fra en lang rekke trusler. Vi gir deg de verktøyene du trenger for å holde oversikt over og styre utskriftssikkerheten og hjelpe deg å beskytte konfidensiell informasjon, uansett om den skrives ut, kopieres, skannes, fakses, lagres eller deles over bedriftens nettverk.