Kontakt oss

Interaktive skjermløsninger

Når det kommer til berøringsskjermer og interaktive skjermer, er det to ting du trenger: ypperlig kvalitet og uanstrengt brukervennlighet. Dette er grunnen til at du må se nærmere på Sharps omfattende utvalg av interaktive løsninger.

I møterom, studio eller klasserom gir våre interaktive løsninger en ekte penn-på-papir-opplevelse som gjør det enkelt og naturlig for enhver å bruke dem. Du trenger ikke lære avansert teknologi – hvem som helst kan bare ta plass, sette i gang og begynne å dele, og dette er bare begynnelsen.

Sharps Display Connect-programvare kobler alle i møtet til de interaktive flatskjermene BIG PAD. Vis hva som helst (blant annet tekst, grafikk, bilder, video og til og med håndskrevne notater) og bidra direkte fra ethvert nettbrett og andre mobile enheter. Dessuten kan alle bidra på samme enkle måte uansett hvilket rom de jobber fra.

Overlegne berøringsskjermer

Våre interaktive skjermer er tilgjengelig i en rekke størrelser tilpasset ethvert miljø og har krystallklar oppløsning og en respons på trykk og bevegelse utenom det vanlige.

Vi forstår at teknologi noen ganger kan være en hindring, og derfor har vi laget programverktøy og et brukergrensesnitt som gjør alt omkring de interaktive skjermløsningene enkelt og intuitivt. Det trengs ingen opplæring – bare en rask tilvenning for å komme i gang med å opprette, kommunisere og samarbeide.

De ser flotte ut. Fra de minste modellene tilpasset raske møter til de største, interaktive skjermløsningene tilpasset krevende, misjonskritiske programmer og opplæringsomgivelser, har alle berøringsskjermene et elegant design med tynne rammer slik at ingenting fjerner oppmerksomheten fra budskapet på skjermen.

Et helt utvalg av allsidige interaktive skjermløsninger

De minste interaktive berøringsskjermene starter på et kompakt, men likevel oppsiktsvekkende format på 40 tommer. Disse er ideelle til møter opptil seks personer, og i tillegg er skjermen som skapt for bruk til interaktivitet i butikk og varehandel.

På den andre enden av skalaen har vi de 80 tommers interaktive flatskjermene BIG PAD tilpasset store områder. Opptil tre av disse profesjonelle berøringsskjermene kan kobles sammen for å skape en interaktiv løsning for kontrollrom, utstillinger, moderne resepsjonsområder og alle andre store områder.

Alle har mulighet for videokonferanse, og enkelte bruker Sharps beste berøringsteknologi, Projected Capacitive, for eksepsjonell og feilfri nøyaktighet ved skriving på skjermen. Noen har en mini-OPS-funksjon for sporutvidelse, som gjør det mulig å koble til flere enheter og dermed utvide funksjonaliteten.