Kontakt oss

Fordeler med interaktive løsninger

Sharps interaktive skjermløsninger har blitt designet med tanke på skoler og fasiliteter innen høyere utdanning, samt kontormiljøer og alle steder som trenger en brukervennlig, kraftig og kostnadseffektiv løsning. For opplæringsrom og forelesningssaler gjør løsningen fra Sharp  undervisningen mer engasjerende, mens vår BIG PAD er en utmerket kommunikasjonsplattform for møterom på kontor Det øker kreativiteten og fremmer gruppesamarbeid slik at det kan tas effektive avgjørelser.

Som med alle Sharps løsninger, så trenger programverktøyene minimalt med konfigurasjon. Teknologen kommer også med en kritikerrost berøringsytelse som gir problemfri bruk. BIG PAD øker rett og slett selvtilliten til hver enkel bruker og sikrer bedre gruppesamarbeid . Med et større utvalg av skjermstørrelser, som alle har FHD-oppløsning, er BIG PAD et godt eksempel på hvordan Sharp endrer måten organisasjoner tar i bruk informasjon på, gjennom tilkoblet teknologi.

Læreren i klasserommet, lederen i et møte eller moderatoren i en diskusjon har alle en oppgave foran seg. Brukerne våre er ikke nødvendigvis IT-eksperter, og har heller ikke mål om å bli det. Sharps BIG PAD-løsning er intuitiv, svært brukervennlig og innfrir forventningene. BIG PAD blir problemfritt integrert med alle Sharp-løsninger. Bestående av en skjerm, vår egenutviklede teknologi innen berøringsskjermer, programvare, drivere og tavleprogrammer, samt Sharp-penner, pekepinner og viskelær – har Sharp utviklet løsninger for hver enkelt del av komponentkjeden. Dette gir brukeren mer tid til å fokusere på opplæring eller samhandling med kolleger uten å bekymre seg over teknologien. Her får du et system som virker som det skal.

Funksjoner i interaktive løsninger

 • Allsidige bruksområder

  En bedre måte å skape et godt inntrykk på

  Fra styrerommet til konferanserommet, opplæringsøkter til forelesningssalen – et interaktivt Sharp-skjermsystem med berøringsskjerm kan gi enda større suksess. Motiver publikum. Forbedre merkevaren din . Sørg for at budskapet ditt får den virkningen som det fortjener. Med Sharp i presentasjonsteamet ditt, er mulighetene uendelige ... og alle øyeblikk er en mulighet til en enestående prestasjon.

 • Spektakulær skjermstørrelse

  Formidler budskapet ditt med større virkning

  Størrelsen betyr noe  og i nåtidens konkurrerende verden, kan en  interaktiv Sharp storskjerm utgjøre en stor forskjell når du vil få frem budskapet ditt. Med skjermer helt opp til 80 tommers-klassen (80 tommer diagonalt), gir Sharps interaktive skjermsystem, BIG PAD, deg spektakulær HD-klarhet slik at presentasjonene dine kommer helt klart frem. 

 • Spektakulær bildekvalitet

  Enhetlig lysstyrke med lavt energiforbruk

  Sharps UV2A-bildejusteringsteknologi skaper strålende fargebilder.  Den har et fullt sett av bakgrunnsbelyste  og energieffektive hvite LED-lys spredt jevnt over hele panelet for enhetlig lysstyrke og bedre tekstleselighet.

  Omtrent 5 ganger bedre lysstyrke enn plasmaskjermer

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70-tommersklasse
  (69 1/2 tommer diagonalt, LED-LCD)

  Vanlig
  lysstyrke

  300 cd/m2


   

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70-tommersklasse
  (69 1/2 tommer diagonalt, LED-LCD)

  Vanlig
  strømforbruk

  225 W

   

 • Brukervennlig grensesnitt Sharp Pen Software™

  Kontroller enhver presentasjon som en profesjonell

  Brukervennlig grensesnitt for pennprogramvare med en berøringspenn. Du kan enkelt  demonstrere brukergrensesnittet for pennprogramvaren. Menyen  består av smarte  ikoner som gir enkel tilgang til penninnstillinger og -funksjoner. Hver berøringspenn har sin egen dedikerte meny som kan vises selv når opptil fire personer skriver på skjermen samtidig. Penninnstillinger som f.eks. farge og linjetykkelse, kan konfigureres for hver enkel berøringspenn (med funksjonsknapper).

  Gi presentasjonen det rette inntrykket

  Når det er viktig med yteevne, enkelhet og praktisk kontroll, så er det ingenting som slår et interaktivt Sharp-skjermsystem. Avansert teknologi for optisk oppdagelse og infrarød dobbelberøring sikrer bedre nøyaktighet for økt brukervennlighet og presisjon. I tillegg kan du opprette arbeidsplaner, framheve nøkkelemner, kommentere filer og mer. Når alt er klart, kan du dele ferdigredigerte dokumenter eller skrive ut papirkopier for fremtidig referanse.

 • MFP tilkobling

  Dokumenter og bilder som skannes fra en multifunksjonsmaskin med mulighet for fargeskanning, kan importeres direkte til pennprogramvaren for visning på BIG PAD. For å gjøre det enda mer praktisk kan bildedata som vises på skjermen, inkludert merknader, lagres  på en PC eller sendes direkte til en multifunksjonsmaskin og skrives ut.

 • Jobb smartere med Touch Display Link

  Touch Display Link 2.01-programvaren støtter effektiv og allsidig kommunikasjon. Innhold på skjermen, inkludert håndskrevne notater og tegninger som lages i sanntid, kan vises samtidig på BIG PAD og mobilenheter som f.eks. PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Touch Display Link forenkler interaktive presentasjoner, livlige diskusjoner og papirløse møter både for bedrifter eller ved undervisning

  Touch Display Link muliggjør følgende interaktive funksjoner på BIG PAD og mobilenheter som er tilkoblet via trådløst LAN: deling av innhold på skjermen

  • overføring av filer
  • interaktiv skriving og tegning på skjermen
  • fjernkontroll av BIG PAD fra mobilenheter

  Opptil 50 mobilenheter, 3 kan kobles til samtidig.

  Filer kan utveksles mellom mobilenheter selv om de ikke er koblet til BIG PAD.

  Brukere kan kopiere bilder på skjermen og lagre dem på mobilenheter for å lage notater med personlige merknader (personlige notater).

  Touch Display Link kobler også til to BIG PAD på samme nettverk (intranett, VPN, osv.) for å muliggjøre interaktiv kommunikasjon i stor skala.

   

  1 - Antall mobilenheter som kan kobles til er avhengig av følgende betingelser.

  • LCD-skjermene
   • PN-70TA3/60TA3 brukt med forhåndsinstallert programvare: Maks. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 brukt med  medfølgende programvare fra CD-ROM: Maks. 50
  • OS — Windows® 7: Maks. 20; Windows® 8/8.1: Maks. 50

  2 - Krav til operativsystem:

  • PC-er: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Nettbrett:: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Smarttelefoner: Android, iOS

  3 - Tilkobling av 20 eller flere mobilenheter krever minst to LAN-tilkoblingspunkter.