Kontakt oss

IT i trygge hender

Sharp er en komplett systemleverandør som får hele ditt kontor til å fungere integrert - nøyaktig slik det burde. Det innbefatter at vi kan ta ansvar for hele ditt IT- miljø, både operativsystem og hardware. Uansett om du vil plassere utstyret hos deg selv eller i vår datahall. Vi mener at langsiktige relasjoner er bedre enn en kort romanse. Da får du en samarbeidspartner istedenfor en leverandør.

En partner som ikke bare bryr seg om tall, men også bryr seg hvordan ditt selskap utvikles. Du vil ikke bare kjenne deg trygg, du er trygg i våre hender. Du kan legge betydelig mer tid ned på det du brenner for -  nemlig din egen virksomhet. Får vi bli din IT-avdeling? 

Tre gode grunner til å velge Sharp

1. Kostnadskontroll: Du betaler en og samme sum hver måned - basert på de tjenester du har valgt. 

2.Enkelhet: Du får et IT-miljø som alltid fungerer - uten at du selv behøver å sløse bort tid og ressurser. 

3.Sikkerhet: Du er garantert en høy driftsikkerhet - uansett om teknikken er i dine egne eller i våre lokaler. 

Service er det samme som trygghet

For oss går service ikke bare ut på å overvåke. Et IT- miljø som skal være tilgjengelig alle årets timer, behøver også  å vedlikeholdes. Vi har en proaktivt arbeidsmåte der vi løpende overvåker og oppdaterer både software og hardware. I tillegg til at vi overvåker kritiske funksjoner, så tilbyr vi også et veldig driftssikkert IT-miljø.

For sikkerhetsskyld er også vårt Support Senter alltid beredt. Her får du svar på dine spørsmål og løsninger på dine eventuelle problem via telefon, e-post direkte via vårt sakshåndteringssytem. Vår service  og våre IT-tjenester er det samme som trygghet. 

Våre øvrige IT-tjenester

Vi har flere enklere tjenester for deg som vil spisse en utvalgt del av ditt IT-miljø. Kontakt oss gjerne om du vil vite mer.                                             

Microsoft Office 365:
E-post og kalender som vertsfunksjon. Du leier e-postsystemet og vi tar ansvaret for drift og vedlikehold.

Lagring:
En enkel lagringsløsning der du og dine medarbeidere kan få tak i filer og dokumenter – uansett hvor du befinner deg. 

Sikkerhet: 
Individuelle produkter som for eksempel virusbeskyttelse, anti-spam og  internettsikkerhet.