Kontakt oss

Nøkkelfunksjoner på Sharps høytytende multifunksjonssystem MX-M905

Sharp MX-M905 er et brukervennlig multifunksjonssystem som skriver ut opptil 90 sider per minutt. Nedenfor finner du en beskrivelse av de viktigste funksjonene.

Sharp MX-M905 er det siste tilskuddet til vårt sortiment av raske multifunksjonssystemer for svart-hvitt-utskrift, beregnet på miljøer med store utskriftsvolumer der pålitelighet og brukervennlighet er avgjørende.

I tillegg til utskrift med 90 sider per minutt gir systemet også rom for et stort utvalg av tilleggsutstyr i form av papirskuffer og etterbehandlere, og takket være den intuitive betjeningen kan det brukes av mange ulike brukere.

Så hva er de viktigste funksjonene på Sharp MX-M905? Nedenfor skal vi se litt nærmere på dem.

Sharp MX-M905: Ikke en trykkeriavdeling 

Mange store skrivere for store volumer krever en dedikert trykkeriavdeling og spesialutdannede operatører. Hvis man vil ha alle fordelene med trykkeriteknologien uten å tynges av ulempene, kreves det noe annerledes, og det er grunnen til at vi har utviklet Sharp MX-M905. Dette er et utskriftssystem for lett produksjon, konstruert slik at det kan brukes av alle.

Sharp MX-M905: Høyeste utskriftskvalitet

Dette robuste multifunksjonssystemet for store volumer produserer en jevn og høy utskriftskvalitet i både A4- og A3-format i oppløsninger opptil 1200 x 1200 ppt. Utskriftshastighet på opptil 90 sider/minutt for A4 og 47 sider/minutt for A3 garanterer at selv svært store utskriftsjobber blir ferdige til tiden.

Takket være en spesiell teknologi gjengis dessuten forretningsgrafikk med jevnt høy skarphet, uansett kompleksitet.

Sharp MX-M905: Enkel å bruke 

Sharp MX-M905 er konstruert med tanke på enkel bruk, fra det intuitive kontrollpanelet til de brukervennlige og avanserte utskriftsinnstillingene. Brukergrensesnittet er så enkelt å bruke at kolleger og besøkende faktisk kan skrive ut, skanne, kopiere eller fakse uten noen form for opplæring.

Multifunksjonssystemet betjenes via den 10,1tommer store berøringsskjermen som kan vris for behagelig arbeidsstilling, og som gjør det enkelt å vise og redigere jobber før utskrift. Kontrollpanelet kan tilpasses fullstendig, slik at brukerne kan opprette sin egen startskjerm med unike bakgrunner og snarveier til funksjoner de bruker ofte. Tastaturet som kan legges til som tilleggsutstyr, gir rask datainnmating og optimal fleksibilitet.

For enda større fleksibilitet har multifunksjonssystemet en USB-port for skanning til eller utskrift fra en USB-minneenhet uten behov for datamaskin. MX-M905 har støtte for utskrift av vanlige filformater som Microsoft Office-filer, PDF-filer og ulike bildeformater.

Sharp MX-M905: Sikkerhet 

Sharp tar sikkerheten på alvor og beskytter nettverk og data ved hjelp av bransjeledende sikkerhetsfunksjoner. Det omfatter fire dyptgående sikkerhetsnivåer og sikker brukerautentisering. Med TSL/SSL, IPsec og filtrering av nettverksprotokoller som standard kan sikkerheten enkelt forbedres ytterligere med administratorpassordbeskyttelse, kryptert lagring og sikker sletting av data. MX-M905 har også støtte for sikker utskrift, det vil si at ingenting blir skrevet ut før du er klar til å hente utskriftsjobben og har angitt passordet ditt på selve multifunksjonssystemet.

Sharp MX-M905: Sky- og mobilløsninger 

Sharp MX-M905 er utviklet til bruk på kontorer med stort behov for fleksibilitet og mobilitet. Derfor er skanning og utskrift til og fra offentlige skytjenester gjort enkelt og praktisk ved hjelp av enkel pålogging. Brukeren kan dessuten bruke Sharpdesk Mobile, vår løsning for mobil utskrift og skanning, til å koble seg til MX‑M905 via bedriftens trådløse nettverk fra en iOS, Android- eller Windows-enhet.

Brukeren kan deretter enkelt skrive ut e-mail, bilag og nettsider fra mobilt utstyr som multifunksjonssystemet har støtte for, og skanne og deretter sende filene på e-post eller med faks eller lagre filer fra multifunksjonssystemet på en mobil enhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Sharp MX-M905 kan hjelpe deg å forbedre kontormiljøet i din bedrift, kan du kontakte oss for å få en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social