Kontakt oss

Kontorløsninger

Smarte. Enkle. Sikre.

Endre måten du jobber med våre nestegenerasjons MFP-er

Sharps teknologi revolusjonerer måten vi kommuniserer på, på samme måten som personlige smarte enheter har gjort de siste årene. Sharps nyeste utvalg farge- og svart/hvitt-skrivere og multifunksjonsskrivere (MFP-er) i A3- og A4-størrelse tilbyr den samme intuitive brukervennlige og smarte tilkoblingsmåten samt uanstrengt flyttbarhet. De fungerer som sømløse, sikre og skalerbare informasjonssentre som kan bidra til å effektivisere din bedrift.

I tillegg til et stort funksjonsutvalg og smart funksjonalitet som kan hjelpe deg med å jobbe mer fleksibelt og produktivt, har de også en enkel måte for å opprette, bearbeide og dele all informasjonen du trenger. De har fått mye anerkjennelse med bransjens mest prestisjefylte utmerkelser, inkludert Buyers Lab Pacesetter-prisen for brukervennlighet, samt utmerkelsen for årets MFP serie 2019, i tillegg 14 Winter 2020 Pick-priser, noe som er fler enn
noen annen enkel leverandør i kategorien "Kopi MFP".

Sikker: Komplett beskyttelse som standard

Hold verdifull informasjon sikker med forsvarsgradert sikkerhet. Sharps kontorskrivere krypterer automatisk all data- og nettverkskommunikasjon for å hindre uautorisert tilgang eller ondsinnet aktivitet. Du trenger ikke bekymre deg for at de brukes som en metode for å hacke seg inn i nettverket heller, da de kan umiddelbart blokkere tilgang fra uautoriserte applikasjoner eller enheter. Den smarte selvhelbredende teknologien sikrer at systemer kan gjenopprettes hvis det skulle oppstå problemer.

Enkel: Alt du trenger for å gjøre mer

Hvorfor gjøre ting på den vanskelige måten? Sharps MFP’er er laget for å gjøre livet enklere. Du kan hurtig opprette høykvalitets dokumenter og uten unødvendig venting. Din MFP vil våkne når den oppdager at du nærmer deg, og du kan fylle på toner og papir uten å stoppe kopierings- eller utskriftsjobber. Det er ingen komplekse innstillinger eller kontroller, siden alt er enkelt tilgjengelig gjennom en stor, justerbar berøringsskjerm. Du kan til og med sjekke statusen til MFP-en med en rask titt på statuskommunikasjonslinjen. Så du kan opprette, bearbeide og dele all informasjon du trenger så raskt og effektivt som mulig.

Smart: Jobb på din egen måte

Sharps intelligente tilkoblingssystem for kontorskrivere betyr at du kan jobbe fleksibelt, når du vil og hvor du vil, og få  maksimal verdi ut av hver eneste dag. Benytt trådløs tilkobling med hvilken som helst enhet, send jobber som skal skrives ut og skriv dem ut på skriveren eller MFP-en hvor det er mest bekvemt, alternativt, skriv ut Microsoft Office-dokumenter direkte fra en USB-minnepenn. Du kan til og med få tilgang til alle dine skylagringstjenester umiddelbart med Single Sign On (SSO). I tillegg har applikasjonsportalen smarte programvareoppdateringer og apper for skytilkoblingstjenester som sørger for at MFP-ene dine alltid er oppdaterte.

Kontorskrivere

Sharps komplette utvalg med farge- og svart/hvitt-kontorskrivere i A3- og A4-størrelse er laget for å tilfredsstille behovene til nesten enhver bedrift og for ethvert budsjett. Vi tilbyr kompakte og rimelige basis-skrivere med smarte produktivitetsfunksjoner som er ideelle for små og mellomstore bedrifter. For mer krevende forretningsmiljøer har vi kraftige nettverks-MFP-er og intelligente programvareløsninger som kan forvandle måten du behandler informasjon på ved å gi alle i ditt team enkel tilgang til alle typer utskrifter, kopiering og skanning, når de måtte ha behov for det.