Kontakt oss

Høypresterende skrivere og løsninger for kontorutskrift

Hvilke funksjoner ønsker du i en kontorskriver? Hurtighet? Brukervennlighet? Pålitelighet? Fritt valg mellom ulike behandlingsalternativer? Uansett hva du og teamet ditt trenger, finner du akkurat det dere trenger i vårt seneste utvalg av løsninger for kontorskrivere.

Mellomstore til store arbeidsgrupper vil sette pris på vårt utvalg av rimelige bedriftsskrivere. Sammen med vårt sortiment av multifunksjonsmaskiner (MFP-er) og programvareløsninger, får alle i teamet enkel tilgang til utskrifts-, kopierings- og skannefunksjoner de trenger. Dette i tillegg til en rekke valgmuligheter innen papirmating og behandling. Med så mye å velge mellom finner du garantert en Sharp-skriver som passer til ditt behov.

Hvis du driver en liten eller mellomstor bedrift, eller hvis du bare ønsker en liten multifunksjonsmaskin (MFP) til privat bruk, kan du se på våre små kontorskrivere og multifunksjonsmaskiner (MFP-er) med allsidige skannere. I likhet med våre andre løsninger for kontorutskrifter, får du mye mer enn du forventer fra en vanlig kontorlaserskriver. Modellene våre, fra de minste til de største, vil passe for deg og de er laget med tanke på kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet.

Energisparende utforming

Vi tar vårt miljøansvar på alvor. Dersom du ønsker en skriver til kontoret ditt som har energisparende utforming og lavt karbonutslipp, så har Sharp den ideelle løsningen for deg.

Applikasjoner for høy produktivitet

Sharps kontorskrivere er klare til å dra nytte av et voksende utvalg optimaliserte programvareløsninger og produktivitetsapper for effektivisering og automatisering av manuelle prosesser, som skanning og arkivering. De vil altså ikke bare oppfylle alle nåværende behov, men de kan også tilpasse seg til å oppfylle behovene du måtte ha i fremtiden.

Hjelp til den mobile arbeidsstyrken.

Selv de små bedriftsskriverne fra Sharp gir den støtten som du ønsker. Kolleger og gjester kan glede seg over umiddelbar utskrift og skanning gjennom tilkobling av USB-minnepinne og enkel tilkobling for mobile enheter.