Kontakt oss

Managed Print Services

Sharp Managed Print Services er en portefølje av utskriftsløsninger som er utformet for å gjøre arbeidsflyten for dokumenter mer effektiv og mindre kostbar ved å gi rimelig tilgang til spesialistferdigheter for utskriftsadministrering som du ikke har i bedriften.

På den ene siden gir de umiddelbart reduserte kostnader med opptil 30 %*, men det er bare begynnelsen. Våre Managed Print Services går forbi vanlige kostnadsmodeller. Effektiviteten øker fra det sekundet du klikker «print», «skan» eller «kopi», til det øyeblikket du samler opp, distribuerer eller lager et ferdig dokument.

 

 

Hva er en Managed Print Service?

Det overordnede målet for enhver Managed Print Service, er å benytte en sentralisert tilnærming som fjerner unødvendig administrering, holder kostnadene så lave som mulig og forbedrer produktiviteten. Men utskriftstjenester kan (og bør) variere i henhold til hver enkelt organisasjon sine behov.

Sharp har alltid et øye rettet mot fremtiden, og Managed Print Services leveres gjennom en femtrinnsprosess som begynner med en grundig vurdering av umiddelbare behov. Videre arbeider vi sammen med bedriften for å definere og innlemme en strategi som støtter fremtiden.

Skreddersydde utskriftstjenester

Til tross for at alle bedrifter er ulike, vet eksperter innen utskriftstjenester at alle kan jobbe mer effektivt hvis de har rask og enkelt tilgang til utstyret som oppfyller deres behov for utskrift, skanning, kopiering og dokumentadministrering.

Så i tillegg til å analysere hvor mye du bruker på utskrift, vil vi se mye nærmere på hvordan du faktisk jobber med dokumenter. Vi vil avgjøre om det finnes noen skrivere eller multifunksjonsmaskiner (MFP-er) som enten utnyttes for lite (og begrenser avkastningen på investeringene) eller for mye (reduserer påliteligheten). Vi rådfører deg om hvorvidt de er egnet til formålet, og vi finner ut hvordan du bruker skriverne, til hvilket formål og hvor mye avfall som oppstår.

Alle disse behovene vil bli undersøkt slik at vi kan tilpasse en Managed Print Service som vil gi øyeblikkelige gevinster i tillegg til å gjøre deg klar for fremtiden.

Vi holder deg oppdatert

Du vil gjøres kjent med om Managed Print Services oppnår forventet effekt, da vi leverer kvartalsmessige rapporter i et lettforståelig format med presise fakta og tall. Ikke bare med totalkostnader, men også på detaljert nivå.

Dessuten, hvis noe kan bli bedre ved å for eksempel ta i bruk ny arbeidsflyt eller bytte ut gammelt utstyr, viser vi deg hvordan det skal gjøres, og hjelper med å gjennomføre det. Dette er et forhold som stadig utvikles og som du kan være trygg på at leverer best ytelse for minst mulig innsats og kostnad.

Jobb slik det passer deg best

Alle komponentene innen Sharps Managed Print Services er fullstendig konfigurerbare og kan endres når som helst. Så uansett hvordan du liker å jobbe eller om du bare har noen få eller mange skrivere, blir hverdagslig arbeid enklere, billigere og mer produktivt enn noen gang før med Sharps Managed Print Services.

*Kilde: Gartner 2013 «Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%»