Kontakt oss

Nettverkssikkerhet

Dataene er i fare. De kan bli endret, stjålet eller fanget opp under overføring på bedriftsnettverket eller Internett. Sikring av multifunksjonsskriverne hindrer at enhetene brukes i avanserte cyberangrep og beskytter dataen som er lagret på enhetene. Uansett om du skanner, skriver ut eller deler informasjon vil Sharp hjelpe deg å beskytte sensitive data ved å:

 kryptere dataene på enheten

 bruke krypterte Adobe PDF-filer

 bruke SSL-protokoller

 kryptere e-post

Sharp var verdens første produsent av multifunksjonsskrivere som oppnådde Common Criteria-sertifisering, og var også den første til å motta EAL 4 for en DSK (Data Security Kit). Vi er nå også anerkjent som den første produsenten som oppfyller kravene i HCDPP-standarden (Hard Copy Device Protection Profile). Nettverks- og datasikkerhet er fortsatt grunnleggende komponenter i alle Sharps multifunksjonsskrivere og skrivere, med en rekke standard og valgfrie sikkerhetsfunksjoner og verktøy som er utviklet for å beskytte data som er lagret på enheten eller under overføring.

Det har også et intelligent nettverksgrensesnitt og brannmur som kan begrense tilgangen til bestemte datamaskiner på et nettverk og selektivt aktivere eller deaktivere en hvilken som helst protokoll eller tjenesteport på hver enhet.

Uansett om dere er ute etter å sikre multifunksjonsskriverne deres eller sentralisere sikkerhetsadministrasjonen av skriverflåten, kan vi levere et unikt verktøysett som hjelper IT-administratorer med administrasjon av konsekvent utskriftssikkerhet og gjøre det mer praktisk å:

 koble til, overvåke og administrere enhetene fra én sentralisert, intuitiv konsoll

 sømløst opprette og distribuere deres egne regler for nettverks- og utskriftssikkerhet

 oppnå overholdelse av de nyeste sikkerhetsforskriftene, inkludert GDPR