Kontakt oss

Om Sharp

Siden vi ble grunnlagt i 1912, har Sharp Corporation kontinuerlig stått for nyskapning på tvers av flere produktkategorier med originale produkter, fra de mekaniske blyantene «Ever-Sharp», som firmanavnet stammer fra, til kommersialisering av de første japanskproduserte radioene og TV-ene, verdens første elektroniske kalkulatorer med LCD-skjerm, masseproduksjon av solceller og utvikling og innføring av AQUOS LCD-TV.

Vår virksomhet tilbyr i dag en rekke markedsledende B2B-produkter, inkludert våre prisbelønte dokumentløsninger som omfatter en komplett pakke med multifunksjonsskrivere og løsninger; moderne visuelle løsninger som blant annet digital skilting og interaktive tavler; og ECR-/Epos-systemer for mange vertikale markeder og applikasjoner.

Ved å følge vår virksomhets overbevisning, «oppriktighet og kreativitet», og ved å være en innovatør av produkter og tjenester, streber Sharp etter å bli et unikt selskap som skaper en livsstil som tilhører det 21. århundre, og bistår våre kunder og partnere utover enkeltprodukter og deres evner. Vi vil bruke teknologi til å inspirere nye ideer, og er derfor opptatt av å ansette et team som har tilsvarende ambisjoner og dyktighet.

Sharp er dedikert til å forbedre menneskers liv gjennom bruk av avansert teknologi og en satsing på innovasjon, kvalitet, verdi og design. Vi inviterer deg til å finne ut mer om oss, hvordan vi verdsetter vår kontinuerlige forpliktelse til sterk forretningsetikk, samt om de mange prisene våre innovative produkter har vunnet.

Firmaprofil

Vår utfordring hos Sharp Electronics – et selskap som er kjent verden over for sine unike, elektroniske produkter og løsninger –  er å skape en balanse mellom arbeid og fritid, med produkter som kan forbedre folks liv på arbeidsplassen, på hjemmebane, og alt i mellom. Sharps produkter for bedrifter kan øke produktiviteten og redusere kostnadene, mens Sharps forbrukerelektronikk kan forbedre din hverdag, gi økt komfort og gi nye perspektiver.

Sharp-produkter er utviklet for å hjelpe enkeltpersoner, familier og bedriftsteam å holde seg tilkoblet, kommunisere klart og tydelig, samt slippe løs kreativiteten som aldri før. Sharp er dedikert til å forbedre menneskers liv gjennom bruk av avansert teknologi og en satsing på innovasjon, kvalitet, verdi og design.

Vårt utgangspunkt er «ærlighet og kreativitet», kombinert med et klart mål om å forbedre kvaliteten på folks liv gjennom moderne teknologi. Resultatene er ikke bare unike, innovative produkter – i tråd med vårt motto, «Vi lager produkter som andre ønsker å imitere!» – vi oppretter også nye livsstiler for det 21. århundre.

 

 

Europeisk infrastruktur

Bedriftsenheter:
3 bedriftsenheter basert i storbyer:
London: Sharp Information Systems Europe og European Headquarters
Hamburg: Sharp Energy Solutions Europe

Salgskontorer:
17 salgskvarterer plassert over hele Europa

Produksjon/FoU:
4 anlegg plassert rundt i Europa

Bedriftsfilosofi og overbevisning

Bedriftsfilosofi
Vi søker ikke bare å utvide foretaket volummessig. Snarere er vi dedikert til bruk av vår unike, nyskapende teknologi for å bidra til å kunne gi mennesker over hele verden kultur, fordeler og velferd.
Hensikten med selskapet vårt er å utvikle oss sammen med våre ansatte, og oppmuntre og hjelpe dem til å nå sitt fulle potensial og forbedre sin levestandard.
Vår fremtidige velstand er direkte knyttet til velstanden til våre kunder, forhandlere og aksjonærer ... det gjelder hele Sharp-familien.

Overbevisning

Sharp Corporation er dedikert til to prinsippielle forestillinger:

«Oppriktighet og kreativitet»

Ved å forplikte oss til disse idealene kan vårt arbeid være oppriktig tilfredsstillende, samtidig som vi gir et meningsfullt bidrag til samfunnet.

Oppriktighet er en dyd som er fundamental for menneskeheten
... vær alltid oppriktig.

Kreativitet fremmer fremgang
... vær konstant klar over behovet for å fornye og forbedre.

Harmoni gir styrke
... stol på hverandre og samarbeid.

Høflighet er prisverdig
... vær alltid høflig og respektfull.

Mot er grunnlaget for et tilfredsstillende liv
... godta alle utfordringer med en positiv holdning.

Vårt manifest

Helt siden starten har innovasjon og nytenking vært drivkraften bak Sharp. Det hele startet med vår grunnlegger Tokuji Hayakawa. Tokuji var kjent for å være svært kreativ og nytenkende, og dette driver oss selv den dag i dag.

Alt vi gjør handler om å vekke til live nye løsninger som skaper nye måter å leve, tenke og være på.

Vårt mål er å utvikle teknologi som forbedrer menneskers livsstil og gi dem større mulighet til å utrykke seg selv på sin egen måte. Vi skaper inspirerende og innovative løsninger som lar deg være – nettopp deg.

Sharp: original, som deg

Vi i Sharp er her for kundene våre.

Alt vi skaper er designet med tanke på deg; dine behov, dine drømmer og dine ønsker. Enten det er til ditt hjem eller til arbeidsplassen, har vi de løsningene du trenger.

Vi tar utgangspunkt i hvordan produktene og løsningene våre kan bidra til å forbedre menneskers livsstil og arbeidsliv. Det er ikke teknologien som driver oss, det er hvordan den kan gjøre livet bedre for deg og andre.

Så lenge folk har håp, visjoner og ideer, kommer Sharp til å skape produktene og tjenestene de trenger for å gjøre dem til virkelighet.

Det er bare et Sharp.
Det er bare én av deg.
«Be Original.»

Jobb i Sharp

Vi har et variert utvalg av spennende stillinger som du kan utmerke deg i, enten det er som en del av en av våre støtteteam eller i en mer spesialisert eller ledende rolle. Hvis du har ambisjoner og ønsker å være en del av vår lyse fremtid ønsker vi å høre fra deg.

Sharp er forpliktet til å fremme rettferdighet og eliminere diskriminering fra rekrutterings- og utvelgelsesprosesser. Vi vil sikre at ingen arbeidssøker eller arbeidstaker mottar mindre gunstig behandling, enten direkte eller indirekte, på bakgrunn av alder, rase, funksjonshemming, kjønn, ekteskapelig status, religion, tro eller seksuell legning.

Pressesenter

Sharps pressesenter gir deg de siste nyhetene om produkter og forretningsvirksomhet fra Sharp Europe. Klikk på «Pressemeldinger» for å gå rett til de nyeste meldingene.

It is also the home of Sharp Europe’s blog, Insights. Insights provides an in-depth look into the world of Sharp. From editorials on our unique technologies and products benefitting the society in which we work and live; to a look at the executives working at Sharp Europe and what motivates them, you can find the latest information on what's happening at Sharp.

Hvis du er en journalist med spørsmål om Sharp, kan du sende en e-post til Sharps europeiske PR-leder.

Sharp i Norge

Sharp Business Systems Norge AS

Besøksadresse: Ole Deviks vei 35, 0668 Oslo
Postadresse: Postboks 143 Alnabru, 0614 Oslo
Telefon: 22884290

 

Service tel. 23 17 09 60 service.oslo.no@sharp.eu 

 

Sharp Worldwide