Kontakt oss

Optimaliserte programvareløsninger

Uansett om du er en del av en liten arbeidsgruppe, en travel avdeling eller et avansert skriverrom, er Sharps multifunksjonsmaskiner (MFP-er) alltid et utmerket alternativ for utskrift, kopiering og skanning. Visste du at du maskinene kan få enda flere funksjoner i kombinasjon med våre optimaliserte programvareløsninger?

Med programvareløsninger som forbedrer hvert steg innen dokumentbehandling, inkludert dokumentkontroll, arbeidshåndtering, sikker dokumentlagring, dokumentskanning og mer, har vi alt du trenger for å øke produktiviteten og ha kontroll på kostnadene.

 • Utskriftsadministrasjon

  De optimaliserte utskriftsløsningene våre lar deg enkelt kontrollere alle skriverne dine og reduserer samtidig kostnadene. Utskriftsadministrasjon-programvaren viser deg nøyaktig hvor mye, av hvem og når skriverne brukes. Du kan for eksempel få tilgang til rettighetene til hver eneste skriver på nettverket. I tillegg får du informasjonen du trenger for å kontrollere at hver eneste skriver står plassert slik at den brukes på den mest effektive måten.

 • Dokumentskanning

  Våre optimaliserte skanneløsninger gjør dokumentfangst hurtigere og mer effektivt. Skanning, indeksering, arkivering, distribusjon og innhenting: alle disse tidkrevende oppgavene kan enten utføres automatisk under skanning, eller i løpet av noen få sekunder ved å trykke på ikonene på multifunksjonsmaskinenes berøringsskjerm. Dokumentfangst har aldri vært enklere.

 • Mobilapplikasjoner

  Vi betror oss alle til mobiltelefoner og nettbrett for å få tilgang til oppdatert informasjon. Våre optimaliserte mobiltelefonløsninger gir deg muligheten til å fullstendig integrere alle typer mobilenheter i nettverket. I tillegg er det enkelt å skrive ut informasjon fra mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Våre mobilapplikasjoner gjør det enklere å skanne og dele dokumenter på en sikker måte utenfor kontoret.

 • Dokumentbehandling og arbeidsflyt

  Våre optimaliserte løsninger for arbeidsflyt gjør det enklere for alle i teamet å øke produktiviteten ved å effektivisere rutineoppgavene. Nå kan du skanne dokumenter og sende dem direkte til en person, applikasjon eller avdeling.

  Sharps programvare for dokumentbehandling gjør at virksomhetskritisk informasjon alltid er tilgjengelig for autoriserte ansatte i skyen eller på serverne, fra hvor som helst og på nesten alle plattformer, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

 • Enhetsbehandling

  Skrivere, kopimaskiner og multifunksjonsskrivere krever kontinuerlig vedlikehold, også når det bare gjelder å forsyne dem med blekk, toner og papir. Uansett om du har noen få skrivere eller hundrevis, blir hverdagen din enklere med Sharps optimaliserte løsninger og programvare for enhetsbehandling. Avbruddene holdes til et minimum, nedetiden reduseres og produktiviteten opprettholdes på tvers av arbeidsgruppene.

 • Pre-press og programvare for oppgavehåndtering for skrivere i produksjonsklassen

  For produksjons-miljøer tilbyr vi optimaliserte løsninger for Pre-press og oppgavehåndtering. Et intuitivt brukergrensesnitt med dra-og-slipp-funksjoner gir deg enkel kontroll over hver enkel oppgave, og gir deg muligheten til å velge utskriftsenhet, prioritere oppgaver, balansere arbeidsmengder og mye mer.

  En praktisk funksjon ifm forhåndsvisning lar deg kontrollere oppgavene før de skrives ut. Du kan fordele store oppgaver på flere enheter slik at den effektive skriverhastigheten dobles eller triples, og du kan bruke elektronisk oppgavekryssing for å gjøre arbeidsflyten raskere og enklere.