Kontakt oss

Optimised Managed Services

 • Optimised Managed Services

  I dagens forretningsverden er det vanskeligere enn noensinne å holde seg konkurransedyktig.
  Kunder, ledelse og medarbeidere ønsker alle mer – fra mindre.

  Med Optimised Managed Services kan vi identifisere og forenkle overgangen til nytt utstyr, metoder og prosesser, noe som gir medarbeiderne bedre informasjon og gjøre dem mer produktive. I tillegg kan ledelsen spare penger, mens kundene får en enda bedre opplevelse.

  Optimised Managed Services forbedrer ikke bare måten du får tilgang til og visualiserer dataene dine, men måten du samhandler med og behandler informasjon, gjennom forbedret digital arbeidsflyt og mer effektivt samarbeid.
  Tjenestene varierer fra å løse spesifikke forretningsfunksjoner til å omfatte en hel organisasjon, og kan tilpasses etter behovet.

  Den femfasede prosessen fra identifisering av en pågående og kontinuerlig optimalisering, fungerer som et strategisk rammeverk for hvert enkelt tilfelle, og er utformet med tanke på godt samarbeid, fleksibilitet og skalerbarhet. Som et resultat av dette kan en avtale starte i hvilken som helst fase, og vårt profesjonelle team kan administrere overgangen til mer effektivt og produktivt arbeid.

  Tjenesten støttes av vårt utvalg av optimaliserte programvareløsninger, profesjonelle tjenester, verktøy, administrasjon, rapportering og våre prisvinnende maskinvareprodukter.

 • Optimaliserte dokumenttjenester

  Optimaliserte dokumenttjenester samler tjenestene for utskriftsadministrasjon, produksjon og administrert innhold. Ved å tilby en programserie av sikre, konfigurerbare vertikale tjenester, kan vi levere et umiddelbart og pågående konkurransefortrinn til kundenes arbeidsplass.

  Vi kan hjelpe deg med å redusere utskriftskostnader, innføre sikre og ansvarlige mobilutskrifter eller bidra til  automatisering av arbeidsflyten. Sharp har verktøyene som lar deg samarbeide mer effektivt, dele informasjon på en sikrere måte og ta avgjørelser raskere. I tillegg kan vi sørge for at får mest mulig ut av den mobile arbeidsstyrken din.

  Konsulentene våre vil ta seg tid til å sette seg inn i og forstå behovene og prioritetene du har, slik at de kan gi råd om gode investeringer for effektivisering av utskriftsprosesser på arbeidsplassen. Ved å benytte Sharps teknologi og våre skalerbare programvareøkosystem, kan vi sikre at medarbeiderne dine får den informasjonen de trenger for å gjøre jobben, og ikke minst at de får den til rett tid.

  Teknologien og tjenestene våre er modulære og integrert, noe som betyr at de kan igangsettes i hvilken som helst rekkefølge eller over en tidsperiode som passer budsjettet ditt.

 • Managed Print Services

  Mange små og mellomstore bedrifter er avhengige av utskrift og skanning for å fungere, men de fleste har ikke tid, ressurser eller spesialkunnskaper til å administrere skriverne sine effektivt. Uten en sentralisert tilnærming kan unødvendig administrasjon og forbruket av forbruksprodukter sakte men sikkert øke mens resultatene stopper opp.

  Sharps skrivere og multifunksjonsskrivere har alltid levert enestående ytelse og pålitelighet, og med Sharps administrerte utskriftstjenester (Managed Print Services – MPS) kan dere umiddelbart redusere utskriftskostnadene med opptil 30 %*. Dere kan også realisere inkrementelle kostnadsbesparinger når de brukes sammen med Sharps utvidede kombinasjon av forretningsteknologi og tjenester.

  Uansett om dere har én eller mange enheter blir det enklere å administrere og sikre dem med Sharp MPS. Våre konsulenter hjelper dere å vurdere og forbedre den samlede tilnærmingen til utskrift og skanning og utvikle utskriftsreglementer som reduserer sløsing og gir kontroll med fremtidige utskrifter, samtidig som det forbedrer utskriftsopplevelsen for brukerne.

  *Kilde; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%" (Initiativer for aktiv utskriftsadministrasjon kan redusere kontorets utskriftkostnader med 10–30 %)