Kontakt oss

PN-50TC1

  • BIG PAD- for Huddle møterom og interaktiv digital skilting
  • 50" (125,7 cm) størrelse med 1920 x 1080 piksler
  • Ekte «penn på papir» opplevelse, raskt og optimal med kapasativ 10 punkts berøring
  • Fleksibel forbedring via Mini OPS utbyggingsspor
  • Intuitiv skriving med SHARP Pen Software
  • Interaktivt samarbeid med SHARP Touch Viewer-programvare
  • Siste generasjon BYOD trådløst samarbeid med SHARP Display Connect

Oversikt

Sharps PN-50TC1 er det nyeste tillegget til våre bransjeledende BIG PAD interaktive skjermer, dette for å dekke etterspørselen etter Huddle møterom som betjener 2-6 personer. Responsiv berøring, brukervennlig tilnærming og rask installasjon kjennetegner PN-50TC1 og Huddle-konseptet. Mini OPS utbyggingssporet sørger for en ren og ryddig integrering av en valgfri trådløs modul, noe som også muliggjør rask og enkel BYOD-samhandling med mobile enheter. I et kontormiljø, med økende antall uformelle møter, samt nye muligheter i interaktiv detaljhandel, definerer PN-50TC1 en ny standard i forhold til mellomstore interaktive skjermer.

Sharps attraktivt utformede 50" BIG PAD er utstyrt med en rask og intuitiv multi-touch skjerm, noe som gir optimal ytelse i forhold til Huddle-møterom, samt applikasjoner til bruk under interaktiv samhandling i butikk. Sharps utvalg av programvare, inkludert PEN-programvare for forbedret samhandling, innebærer at bransjestandarden for produktivt samarbeid oppnås.

Med tanke på samhandling og møtevirksomhet, kan brukerne enkelt montere et webkamera og dermed har man tilgang til et fullverdig videokonferansesystem.

Den medfølgende SHARP Touch Viewing Software tilbyr et brukervennlig grensesnitt og filsystem for å samle inn og organisere data fra ulike prosjekter. Denne funksjonaliteten er perfekt for Huddle-møter som håndterer flere datafiler.

BIG PAD PN-50TC1 befester Sharps nye tilnærming til dynamiske og effektive forretningsmøter.

Nedlasting

Spesifikasjoner