Kontakt oss

MX-6051

  • Print, kopi, skann, faks, lagre
  • Sider pr minutt: 60 S/H 60 farge
  • Papir kapasitet: Standard 650 maks 6.300 ark
  • Tiltbar 10.1`` kontrollpanel med LCD skjerm med enkel UI modus for intuitiv navigasjon på MFP`en
  • «Print Release»-funksjon gir brukerne mulighet til å sende og lagre dokumenter fra en hoved MFP og skrive ut fra enhver nettverkstilkoblet MFP
  • Valgfri enkel pålogging gir enkel tilgang til offentlige skylagringstjenester
  • Direkte utskrift fra Microsoft® Office filer fra USB minnepenner
  • Avansert data sikkerhet og tilgangskontroll til SSL validering og hvitelisting

Oversikt

MX-6051 A3-fargerenheten tilbyr en rekke alternativer og oppgraderinger som gjør det tilpasningsdyktig mot fremtidens behov. Ideell for enhver aktiv arbeidsgruppe som trenger høy ytelse, høy kvalitet, farge og allsidighet. En rekke robuste sikkerhetsfunksjoner, sørger for at data og nettverkssikkerheten inkluderer tilgangskontroll, datakryptering og S/MIME, samt et selvkorrigerende firmware system, SSL-sertifikat validering og en hvitliste for programutførelse.

Støtte for et sekundært LAN (valgfritt) gir samtidig støtte for to nettverk, mens funksjonen Print Release tillater brukere å sende og lagre dokumenter fra en hoved MFP, som fungerer som en server, slik at utskriftsjobber kan frigjøres trygt på opptil fem tilkoblede nettverksklare enheter. Valgfrie forbedrede funksjoner inkluderer Singel Sign-On skytilkobling, mobilforbindelse via WiFi og USB direkte utskrift av MS Office-filer.

En vippbar 10,1" fargeskjerm touchskjerm gir muligheten til å dra og slippe ofte brukte ikoner for enkel tilpasning av startskjermen og kommunikasjonslamper som viser MFP-statusen. Daglig drift er enkel og intuitiv; Bare trykk eller sveip for umiddelbar tilgang til alle funksjoner og innstillinger, inkludert en avansert forhåndsvisning.

Utskrift og kopi hastighet på opptil 60 spm i farge og sort/hvit, en innbygget 100 arks reverserende enkeltpass mater, og en skanne hastighet på 80 spm, alt detter bidrar til å øke effektiviteten og produktiviteten. Du kan også bytte toner uten å stoppe kopi/utskrift jobber noe som øker produktiviteten og reduserer nedetiden; mens utskriftsoppløsningen på 600 x 600 dpi, vårt system for automatisk prosesskontroll og utvikleroppdatering sikrer høy bildekvalitet. En maksimal papirkapasitet på 6.300 ark og støtte for et bredt spekter av medier (opptil SRA3 og 300 gsm) gjør det mulig for denne enheten å håndtere varierte utgangskrav med enkelhet. Et utvalg av varierte etterbehandlings alternativer som blant annet rygg-stifting, manuell og stiftfri stifting legger til ytterligere allsidighet.

MX-6051 bruker Sharps seneste energisparende teknologi. Rask oppvarmingstid, lavt strømforbruk og lav TEC-verdi har som mål å spare penger og støtte dine miljømål. I tillegg sørger den automatiske tonerutløser-funksjonen for at all toner er blitt brukt opp, og dermed sparer ressurser.

Nedlasting

Spesifikasjoner