Kontakt oss

MX-B355W

  • Print, kopi, skann, faks, arkivere
  • Sider per minutt: 35 svart/hvitt
  • Papirkapasitet: Std 550 Max 2350 ark
  • Kompakt A4 svart/hvitt MFP med plassbesparende intern etterbehandler
  • Justerbar 7,0-tommers LCD-berøringsskjerm med enkelt brukergrensesnitt
  • Sort/hvit og fargeskanning for rask digitalisering av dokumenter
  • Fire gradvis økende nivåer av nettverk- og datasikkerhet

Oversikt

MX-B355W er en kompakt A4 MFP som gir deg rask og praktisk utskrift, kopiering og skanning med en hastighet på 35spm i svart og hvitt; med all pålitelighet og funksjoner du forventer fra en større enhet, men liten nok til å brukes der du måtte trenge det.

Du er garantert en forbedret brukeropplevelse med 7,0-tommers LCD-berøringsskjerm, som kan justeres og tilpasses til din arbeidsform. Med den plassbesparende modulutformingen, vil denne MFP-enheten passe til ethvert kontormiljø, enten den brukes på et skrivebord eller fullt konfigurert gulvstående MFP. Du får både kvantitet og kvalitet takket være standard 550 arks papirkapasiteten (utvidbar til 2.350 ark) og optimal etterbehandling for profesjonelle dokumenter.

MX-B355W tilbyr en 50-arks reverserende enkeltpassmater som resulterer i effektiv dokumentskanning som gir deg kontroll over dokumenter og arbeidsflyt. Siden vi vet at det ikke bare er dokumenter du vil skanne, kan du også enkelt og raskt skanne f.eks ID og visittkort.

Med NFC- og QR-koder, kan du koble til via mobilenheten din slik at du enkelt kan skrive ut og skanne hvor som helst. Sharps Open Systems Architecture lar deg integrere multifunksjonsmaskinen med nettverks- og skybaserte applikasjoner. Enkel pålogging gjør at du kan få tilgang til offentlige skytjenester direkte fra MFP`en for å øke produktiviteten og spare tid.

Takket være sikkerhetsegenskapene til MX-B355W MFP, er alle nettverk og data beskyttet av de økende nivåene for sikkerhet som Sharp tilbyr. Den serverløse follow-me funksjonen, lar deg sikkert sende og lagre dokumenter på hoved MFP`en, som kan hentes senere fra en hvilken som helst MFP i nettverket.

De innovative Eco Scan og Eco Recommendation-funksjonene gir ytterligere energibesparelse, noe som gir deg total trygghet om at du bare bruker strøm når det er nødvendig.

Nedlasting

Spesifikasjoner