Kontakt oss

Fordelene med profesjonelle skjermer

Sharp investerer stadig i teknologi for visuelle løsninger, noe som gir fordeler fra innovasjon og presentasjon av digitale bilder på nye dristige måter. Sharps beste skjermenheter er tilgjengelig for visuelle bruksområder innen utdanning, møterom på kontoret, oppdragskritiske kontrollsentre, fritids- og underholdningsinstitusjoner og flere butikker langs hovedgaten.

Skilting med skjermer i stort format har  betydelig vekst og er i stor grad drevet av detaljhandelen der bildenøyaktighet og realisme er viktig. Sharps detaljløsning innen skilting benytter seg av smart tilkobling og mer integrerte løsninger, som f.eks. skybasert dynamisk innhold for enkel forvaltning og vedlikehold.

Sharps videovegger er den perfekte løsningen for å vise fantastiske detaljer over et stort skjermområde uten å gå på bekostning av presise bildedetaljer eller bildestørrelse, og vil garantert gi et godt inntrykk. Mye grunnet mulighet for høy lysstyrke og pålitelig kvalitet gjennom hele døgnet, finnes nå Sharps videovegger i mange detaljhandler, på flyplasser og fasiliteter for krisehåndtering og -kontroll.

Selv om prisen  på en skjerm er en viktig kjøpsfaktor, ønsker flere sluttbrukere seg bedre fargenøyaktighet, god ensartethet for lysstyrke og farge, de vil rett og slett ha bedre pikselkvalitet. Med dette i tankene går kravet om høyere oppløsning hånd-i-hånd med bedre fargegjengivelse, og Sharps portefølje innen profesjonelle skjermer har nå blitt større med 4K UHD-skjermer Disse gir enda flere og bedre piksler. Spesielt i  detaljhandelen kan dette føre til høyere interesse for luksusgjenstander. En forsterket visuell opplevelse kan føre til mer fornøyde kunder.

Sharp har  inntatt en posisjon som en innovatør innen skjermteknologi for de som ser etter en praktisk hverdagsløsning. I tillegg kan  Sharp ses på som en partner som skaper fantastiske visuelle erfaringer både nå og framover.

Funksjoner for profesjonelle skjermer

 • Profesjonelle skjermer og kommersielle LFD-skjermer

  Pålitelighet

  Sharps profesjonelle LCD-skjermer i stort format og kommersielle LFD-skjermer er designet til å fungere praktisk talt hvor, når og til hva som helst. LCD-skjermene fra Sharp er solid bygget og ideelle for de fleste miljøer, selv for krevende miljøer. Og fordi disse skjermene bruker avansert viftefri arkitektur som ikke krever mekaniske vifter for luftventilasjon,  er de stillegående med maksimal pålitelighet og med minimal innsuging av støv. Alle Sharps kommersielle skjermer dekkes av en 3-årig begrenset garanti på stedet som dekker deler, arbeid og bakgrunnsbelysning.

  Bildekvalitet

  Hvis du ønsker ekstraordinær bildekvalitet, gir de fleste kommersielle LCD-skjermene i stort format fra Sharp fullstendig oppløsning på 1920 x 1080 (1080p) eller UHD (3840x2160) fra praktisk talt enhver analog eller digital RGB-kilde eller HD-videokilde. Tekst med liten skrift og intrikat grafikk er overveldende skarpe og klare. Uansett om det er for digital skilting, kommandokontroll eller videokonferanser, viser PN-serien lyse, iøynefallende bilder.

  Allsidighet

  Trenger du en bedre videokonferanseopplevelse  Digital signage? Skjermer i stort format for turisme eller stadioner? Du finner alt det og mer med  Sharp sin serie innen kommersielle LCD-skjermer. Siden de er tynne og lette er de enkle å sette opp.PN-serien tilbyr installasjonsvalg både i stående eller liggende format for å passe en rekke innhold og bruksområder. PN-serien, som er tilgjengelig i et utvalg av størrelser fra 42-tommersklassen (42-1/16 tommer diagonalt) til 90-tommersklassen (90 tommer diagonalt), er ideell for en rekke bruksområder inkludert videokonferanser, digital signage, datastyrt konstruksjon /simulering, bedrifter, statlig/utdanningsbruk, sportsarenaer og bedehus. Og med  forstørr (zoom) visning-modus, kan installasjoner på opptil 5 x 5 Sharp-skjermer i PN-serien* plasseres sammen for å gi usedvanlig store videovegger med stor innvirkning.

  *Noen installasjoner kan kreve ytterligere tredjepartsprogramvare.

 • Design

  Tynn ramme

  En ny tynn ramme og tynnere profil skaper et stilig og slankt design, mens en overflate i børstet metall gir hele rammen en sterk følelse av høy kvalitet.

  Lett design

  Gjennom forbedringer i LCD-deler og -materialer, har skjermvekten blitt mindre enn den var på tidligere modeller, noe som gjør det enklere å transportere og installere skjermen.

  Innebygde høyttalere

  Innebygde stereohøyttalere på 10 watt per kanal fjerner behovet for et eksternt lydsystem for mange installasjoner. Disse bakmonterte høyttalerne er ideelle for overføring av innhold med bakgrunnsmusikk. Terminaler for utgående lydlinjer følger med for enkel tilkobling til eksterne lydkomponenter, og ved bruk av ekstrautstyret PN-ZB01-utvidelseskortet for inn-ut, er terminaler for stereohøyttalere (10 W + 10 W) tilgjengelig.

  Bærehåndtak for sikker montering

  Slitesterke bærehåndtak følger med alle skjermene våre for å gi sikker håndtering. Disse håndtakene kan demonteres når skjermen er montert. Alle modellene har i tillegg en VESA-overholdende hullkonfigurasjon for montering. Denne sikrer god montering med kompatibel monteringsmaskinvare fra tredjeparter.

 • Utvidelsesmulighet

  ID-koding

  Med RS-232C-grensesnitt kan hver Sharp-LCD-skjerm enkelt kontrolleres og overvåkes fra en sentral beliggenhet via en PC. Hver skjerm kan tildeles en individuell ID-kode for å velge på/av, endre inndata og forskjellige skjermjusteringer og -innstillinger.

  Planlegging

  For å gjøre bruken enklere, tillater planleggingsfunksjonen programmering av opptil åtte innstillinger. Dette kan f.eks. være at skjermen kan automatisk slås av eller på, enten ved engangstilfeller, daglig eller ukentlig.

  Nettleserinnstilling

  Sharps LCD-skjermer i PN-E-serien kan enkelt betjenes gjennom en nettleser og valgfri programvare for skjermkontroll.

  SNMP-brukerstøtte

  Skjermens status, kontinuerlig driftstid og andre parametre kan overvåkes over et lokalt nettverk med Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Andre nøkkelfunksjoner

  Viftefri arkitektur

  Sharps LCD-skjermer er utformet for å opprettholde luftflyt og spre varme uten bruk av mekaniske vifter for luftventilasjon, noe som kan tiltrekke støv og lage støy.

  Innebygd temperatursensor

  En innebygd sensor oppdager når skjermtemperaturen øker, og systemet for bakgrunnsbelysning justeres automatisk for å holde temperaturen innen driftsnivå.

  Forsinkelse for å slå på

  For å redusere belastningen på strømforsyningen når flere skjermer slås på samtidig, tillater PN-E-serien en forsinkelse mellom oppstarten av hver skjerm når de er konfigurert i videovegger og installasjoner med flere skjermer.

  Lagring av logg

  Funksjonen  logglagring/utdata lagrer driftslogger, signalendringer og informasjon om uregelmessigheter i drift, noe som bidrar til  å øke feilsøkingseffektiviteten til serviceteknikere.

  Maskinvarediagnose

  Maskinvarediagnosefunksjonen oppdager eventuelle uregelmessigheter i spenningen fra strømtilførsel og indikerer uregelmessigheter på skjermen.

  E-postvarsel

  E-postvarsel gjør at regelmessige oppdateringer av skjermstatus og funksjonsfeil sendes til en valgt e-postadresse.

  Automatisk justering

  Ved bruk av en analog RGB-tilkobling vil klokkefasen justere seg automatisk hvis en endring oppstår i tidsinnstillingen fra inngangssignalet.

Videoveggskjermer

 • Funksjoner for videoveggskjermer – PN-V-serien

  Oversikt

  Med den tynneste rammen i 60-tommers diagonalklassen*, er PN-V-serien standarden for videovegger med flere skjermer. Kompatibelt for liggende og stående formater, fullt sett av LED-bakgrunnsbelysning og praktisk talt sømløse grenser hjelper deg med å skape videovegger med stor innvirkning i nesten enhver størrelse og format.

  *Basert på publisert informasjon per 8. juni 2010 for LCD-paneler med en størrelse på 60 tommer eller mer.

 • Forstørr (zoom) visning-modus

  (for opptil 25 skjermer)

  Forstørr (Zoom) visning-modusen kan spre et bilde på tvers av opptil 25 skjermer (i en 5 x 5-konfigurasjon) fra en PC. Funksjonen for justering av rammebredde fjerner praktisk talt feilinnretning og forbedrer det forstørrede bildet tydelig med visning på flere skjermer.

 • Fullt sett av LED-bakgrunnsbelysning

  Enhetlig lysstyrke med lavt energiforbruk

  For å gi PN-V-serien mer ensartet lystyrke enn vanlig CCFL*-bakgrunnsbelysning kan tilby, har Sharp plassert LED-elementer over hele panelet rett bak laget av flytende krystall. Det sikrer at Sharps visning med flere skjermer er klare, nydelige og ensartede.

  *Lysrør med kald katode

 • Kontrollsettene PN-ZR01 (for PN-V60X-serien) og PN-ZR01A (for PN-V551)

  (selges atskilt)

  Når en av skjermene i en konfigurasjon med flere skjermer er utstyrt med en sensorboks for fjernkontroll, kan alle skjermene enkelt betjenes med samme fjernkontroll. For å gi generelle energibesparelser, justerer en lyssensor lysstyrken til bakgrunnsbelysningen automatisk, slik at den passer med rommets belysning.

 • Nesten uendelige skjermmuligheter

  Takket være PN-V-seriens ultratynne ramme, er grensene mellom naboskjermer praktisk talt sømløse med 6,5 mm* (for PN-V60X-serien) eller 3,5 mm* (for PN-V551) bredde. Når dette brukes i en videoveggkonfigurasjon, muliggjør det visning av klare bilder med høy innvirkning av nesten hvilken som helst størrelse eller format. Og med sertifisert pålitelighet døgnet rundt, 3-årig begrenset garanti for deler og arbeid på stedet og ENERGY STAR®-kvalifisering, er PN-V-serien skapt for å gi usedvanlig høy pålitelighet.

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Lag dynamiske videovegger

  Enheter: cm (målinger er anslag som inkluderer rammebredden)

  Nesten hvilket som helst antall skjermer i PN-V-serien kan kobles sammen for å skape videovegger med flere skjermer med høy innvirkning. Disse konfigurasjonene kan kontrolleres gjennom RS-232C eller over et nettverk.* Den enkle kontrollen og integreringen gjør design og montering av sofistikerte videovegger enkelt,  uavhengig av rommets form og størrelse.

  PN-ZB02-utvidelseskort for inn-ut kreves for nettverkskontroll av PN-V60X-serien. PN-V551 inkluderer et innebygd nettverksgrensesnitt.