Kontakt oss

Profesjonelle skjermer – egenskaper

Ved behov for robust og pålitelig digital skilting av høyeste kvalitet og mest mulig levende farger, insisterer profesjonelle aktører på å bruke Sharp produkter. Dette er grunnen:

Stor pålitelighet

Våre pålitelige LCD-skjermer og kommersielle skjermer er utformet for de mest krevende omgivelser. Dessuten gjør en avansert og viftefri konstruksjon at de er lydløse og har minimalt støvinntak. På den måten kan vi gi alle Sharps kommersielle skjermer tre års garanti på stedet.

Eksepsjonell bildekvalitet

Sharps LCD-skjermer sørger for at budskapet skiller seg ut høyt og tydelig med full oppløsning i 1080p (1920 x 1080) eller 4K UHD (3840 x 2160) fra alle vanlige, analoge, digitale RGB- eller videokilder i HD. Uansett hva du bruker LCD-skjermene til, vil den klare teksten og grafikken som skiller seg ut både fange og beholde publikums oppmerksomhet.

Uovertruffen allsidighet

Uansett utfordring finner du en LCD-skjerm blant utvalget av kommersielle skjermer som passer perfekt til oppgaven. De er tynne, lette og enkle å montere, og PN-serien gir deg valget mellom montering i portrett eller landskap og i størrelser fra 32 tommer og helt opp til 90 tommer. Dessuten kan LCD-skjermer i PN-serien plasseres sammen for å skape eksepsjonelt store og svært effektive videoveggskjermer.

Funksjoner for profesjonelle skjermer

 • Design

  Tynn ramme

  En ny tynn ramme og tynnere profil skaper et stilig og slankt design, mens en overflate i børstet metall gir hele rammen en sterk følelse av høy kvalitet.

  Lett design

  Gjennom forbedringer i LCD-deler og -materialer, har skjermvekten blitt mindre enn den var på tidligere modeller, noe som gjør det enklere å transportere og installere skjermen.

  Innebygde høyttalere

  Innebygde stereohøyttalere på 10 watt per kanal fjerner behovet for et eksternt lydsystem for mange installasjoner. Disse bakmonterte høyttalerne er ideelle for overføring av innhold med bakgrunnsmusikk. Terminaler for utgående lydlinjer følger med for enkel tilkobling til eksterne lydkomponenter, og ved bruk av ekstrautstyret PN-ZB01-utvidelseskortet for inn-ut, er terminaler for stereohøyttalere (10 W + 10 W) tilgjengelig.

  Bærehåndtak for sikker montering

  Slitesterke bærehåndtak følger med alle skjermene våre for å gi sikker håndtering. Disse håndtakene kan demonteres når skjermen er montert. Alle modellene har i tillegg en VESA-overholdende hullkonfigurasjon for montering. Denne sikrer god montering med kompatibel monteringsmaskinvare fra tredjeparter.

 • Utvidelsesmulighet

  ID-koding

  Med RS-232C-grensesnitt kan hver Sharp-LCD-skjerm enkelt kontrolleres og overvåkes fra en sentral beliggenhet via en PC. Hver skjerm kan tildeles en individuell ID-kode for å velge på/av, endre inndata og forskjellige skjermjusteringer og -innstillinger.

  Planlegging

  For å gjøre bruken enklere, tillater planleggingsfunksjonen programmering av opptil åtte innstillinger. Dette kan f.eks. være at skjermen kan automatisk slås av eller på, enten ved engangstilfeller, daglig eller ukentlig.

  Nettleserinnstilling

  Sharps LCD-skjermer i PN-E-serien kan enkelt betjenes gjennom en nettleser og valgfri programvare for skjermkontroll.

  SNMP-brukerstøtte

  Skjermens status, kontinuerlig driftstid og andre parametre kan overvåkes over et lokalt nettverk med Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Andre nøkkelfunksjoner

  Viftefri arkitektur

  Sharps LCD-skjermer er utformet for å opprettholde luftflyt og spre varme uten bruk av mekaniske vifter for luftventilasjon, noe som kan tiltrekke støv og lage støy.

  Innebygd temperatursensor

  En innebygd sensor oppdager når skjermtemperaturen øker, og systemet for bakgrunnsbelysning justeres automatisk for å holde temperaturen innen driftsnivå.

  Forsinkelse for å slå på

  For å redusere belastningen på strømforsyningen når flere skjermer slås på samtidig, tillater PN-E-serien en forsinkelse mellom oppstarten av hver skjerm når de er konfigurert i videovegger og installasjoner med flere skjermer.

  Lagring av logg

  Funksjonen  logglagring/utdata lagrer driftslogger, signalendringer og informasjon om uregelmessigheter i drift, noe som bidrar til  å øke feilsøkingseffektiviteten til serviceteknikere.

  Maskinvarediagnose

  Maskinvarediagnosefunksjonen oppdager eventuelle uregelmessigheter i spenningen fra strømtilførsel og indikerer uregelmessigheter på skjermen.

  E-postvarsel

  E-postvarsel gjør at regelmessige oppdateringer av skjermstatus og funksjonsfeil sendes til en valgt e-postadresse.

  Automatisk justering

  Ved bruk av en analog RGB-tilkobling vil klokkefasen justere seg automatisk hvis en endring oppstår i tidsinnstillingen fra inngangssignalet.