Kontakt oss

Profesjonelle skjermløsninger

Sharps utvalg av profesjonelle skjermløsninger gir klar skjermoppløsning og eksepsjonell fargegjengivelse i alle omgivelser hvor effektiv visuell formidling er avgjørende.

Travle butikker, funksjonskritiske kontrollrom, forelesninger og underholdningssentre, utdanningsinstitusjoner, møterom, lobbyer, transportknutepunkter, konferansesentre – alle disse kan dra nytte av digital skilting i store formater og overlegen teknologi med 4K-oppløsning.

Så hva er forskjellen på «vanlige» og profesjonelle skjermløsninger? Oppløsningen er en del av helheten, og derfor bruker vi 4K-oppløsning på enkelte modeller, noe som gir klarheten du trenger for å formidle små detaljer til et publikum langt unna. Dette er likevel bare en av grunnene til at fagfolk insisterer på å bruke Sharps digitale skjermer.

Profesjonelle digitale skjermer for alle omgivelser

Kontrollrom og butikksentre velger våre profesjonelle skjermer med high fidelity, fordi de er skarpe nok til å skille seg ut i områder hvor det er mye kunstig lys og fordi de har blitt utformet for drift 24/7.

Avhengig av modell og bruk, kan de digitale skjermene dra nytte av smart tilkobling og skybasert, dynamisk innhold, noe som gjør det enkelt å velge og formidle riktig budskap til riktig målgruppe og riktig tid.

Vårt utvalg av profesjonelle skjermløsninger er, sammen med de mest ultimale butikkskjermene i industrien, tilgjengelig både som portrett og landskap (i tillegg til oppover eller nedover), og enkelte modeller er optimalisert til bruk i oppmerksomhetsfangende videovegger i en utrolig skala.

Sharps digitale skilting – det fagfolkene velger

Når presisjon og klarhet er viktig passer alltid en av Sharps digitale skjermer. Kompakte berøringsskjermer, butikkskjermer i store formater, 4K-oppløsning, eksepsjonell fargegjengivelse, enkel innholdsredigering, 24-timers drift og superlavt strømforbruk – uansett hva du leter etter i en profesjonell skjermløsning, finner du det her.

I tillegg kommer enkelte av våre profesjonelle skjermer med en Mini-OPS-funksjon for sporutvidelse, som gir stadig flere tredjepartsenheter muligheten til å koble sammen og på den måten utvide funksjonaliteten.