Kontakt oss

Sharp Dining

Sharp Dining er et raskt og pålitelig kassesystem

Sharp Dining er et pålitelig, fleksibelt og raskt kassesystem som du kan stole på uansett om du driver en restaurant eller gatekjøkken.

Det er et bransjetilpasset system som er enkelt å håndtere og perfekt for krevende og hektiske miljøer. Gjestene dine får bedre service med smarte bestillings- og betalingsmetoder, og du får bedre effektivitet og oversikt over virksomheten din.

Et effektivt kassasystem er en viktig byggestein for en vellykket virksomhet.

Support 24/7 er inkludert.

Dette er Sharp Dining

 • Tilpasset kassasystem og kortterminaler

  Vi kan tilby kassesystemer som er tilpasset din unike restaurant og dine rutiner. De er enkle å bruke og har et raskt intuitivt grensesnitt. Ta gjestenes bestilling direkte ved bordet samtidig som bongen sendes direkte til kjøkkenet.

  Med noen få tastetrykk kan du dele opp regningen og ta betalt ved bordet. Vi hjelper deg å tilby god service til dine gjester.

 • Online 24/7

  Restauranten din kan alltid være åpen for å ta imot bestillinger og bordreservasjoner online. Frigjør personalets tid og la gjestene bestille bord via nettet. Last ned appen vår, så kan du tilby bordreservasjoner døgnet rundt, alt integrert i kassasystemet ditt.

   

 • Admin – driv din restauranten uansett hvor du er

  Du kan drive restauranten din uansett hvor du er i verden via din telefonen eller PC med vårt skybaserte backoffice og smarte integrasjoner. Følg omsetningen i sanntid, juster menyen og mye mer - du kan ha full kontroll over virksomheten uten å være på stedet.

 • mPos - en servitør app

  Med en liten og enkel enhet kan personalet ta bestillinger ved gjestens bord og bonga til kjøkkenet. Du kan også ta betalt og skrive ut kvittering fra samme enhet når måltidet er over. Alle funksjoner i en enhet.

 • Expresskassa gir mer for både gjesten og kokken

  Expresskassa er en ordre-, betalings- og kommunikasjonsløsning som gjør at restauranten din fungerer raskere og mer effektivt. Expresskassa frigjør tid for personalet, samtidig som det øker muligheten for mersalg gjennom foreslåtte tilleggsprodukter til gjesten. Gjesten betaler raskt og enkelt med den innebygde kortterminalen som støtter alle kort inkludert kontaktløs betaling.

   

 • Med kjøkken- og gjesteskjermer blir rutinene enklere

  Øk kommunikasjonen mellom kjøkkenet og gjestene dine. Enten du serverer hurtigmat eller à la carte, kan våre digitale kjøkkenskjermer og bongskjermer tilføre din restaurant verdi. De er fleksible og tilpasset flyten i restauranten din. Bongen sendes direkte til kjøkkenet der kokkene får en klar oversikt og sender den videre til bongskjerm når maten er klar. Gjesten eller servicepersonalet kan følge bestillingen på bongskjermen og se når den er klar for henting eller servering.