Kontakt oss

SHARP FRISKER OPP A4-SORTIMENTET MED EN NY FARGEMULTIFUNKSJONSSKRIVER

Oslo, 01.04.2019
De nye modellene MX-C303W og MX-C304W Advanced tilbyr en lang rekke produktivitetsfunksjoner og har de samme kraftige arbeidsflytfunksjonene og den samme brukervennligheten som på alle Sharps A3-multifunksjonsskrivere.

De nye modellene leveres med utskriftshastigheter på opptil 30 spm og skannehastigheter på opptil 110 bpm. De inneholder en rekke intuitive og tidsbesparende funksjoner som standard, inkludert et brukergrensesnitt som kan tilpasses, og som er tilgjengelig via en vippbar, 7-tommers LCD-berøringsskjerm. Brukergrensesnittet er det samme som på alle modellene i Sharps gjeldende serie med A3-enheter, slik at de som allerede er vant til å bruke Sharp-enheter, vil være klare til å arbeide med maskinene med en gang.

De nye A4-multifunksjonsskriverne har robuste sikkerhetsfunksjoner som et selvreparerende system som kontinuerlig søker etter skadelig inntrenging, og hvis det oppdager noe, slår det seg automatisk av multifunksjonsskriveren og tilbakestiller den til sin opprinnelige tilstand. En hvitelistefunksjon gir brukerne mulighet til å styre tilgangstillatelser og beskytte filsystemet på maskinen mot uautorisert tilgang.

MX-C303W og MX-C304W er utformet for å passe inn på mange ulike kontorer, og har trådløs tilkobling som standard slik at hverdagens utskriftsjobber enkelt kan utføres fra mobile enheter, nettbrett og bærbare PC-er. Enkel integrering med eksisterende nettverksprogrammer og offentlige skytjenester betyr at informasjon kan deles og åpnes trygt hvor som helst, når som helst, noe som øker produktiviteten.

Skytilkobling gir enkel tilgang til populære programmer som Dropbox, Microsoft OneDrive® for Business, SharePoint® Online, Box og Google Drive™ i tillegg til Cloud Portal Office via Sharps Cloud Connect-funksjoner.

Ben Lake, ledende produktsjef, sier: «Vi forstår behovet for å gi kundene våre løsninger som oppfyller behovene i et travelt kontormiljø, og som kan integreres sømløst. De nye A4‑multifunksjonsskriverne tilbyr samme kraftige ytelse og funksjonalitet som våre A3‑modeller, og takket være den kompakte utformingen, passer de inn på alle typer kontorer.»

Sharp ble nylig tildelt prisen «Årets kopimaskin- og multifunksjonsskriversortiment» av Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI). Prisen deles ut hvert år, og er en pris som belønner produsenten med det produktsortimentet som anses som best samlet sett, basert på de samlede resultatene av alle modellene som er underlagt BLIs grundige testing. Blant de mange faktorene som vurderes, er pålitelighet, bildekvalitet, produktivitet, brukervennlighet, en rekke tilkoblingsegenskaper og samlet verdi.

Modellene MX-C303W og MX-C304W er nu tilgjengelige for kjøp fra Sharp og deres partnere.

Kontakt

HERMAN LUNDQUIST
Nordic Marketing Director
herman.lundquist@sharp.eu

Social