Kontakt oss

Sharp gjør kontorresepsjoner smartere med Optimised Visitor Management

Oslo, 12.06.2019
Denne brukervennlige plattformen for registrering av besøkende, ansatte og underleverandører sikrer at bedrifter alltid har en oppdatert liste over nøyaktig hvem som befinner seg på stedet, samtidig som den støtter overholdelse av lover og forskrifter om databeskyttelse og personvern, inkludert GDPR.

Daniel Johansson, nordisk produktsjef, sier «Vi er glade for å kunne utvide vårt utvalg av tjenester for kontorproduktivitet og digital transformasjon med en fullstendig program- og maskinvareløsning som vil transformere resepsjonsarbeidet og hjelpe bedrifter å gjøre et godt førsteinntrykk.»

Optimised Visitor Management-systemet, som består av én av et utvalg av Sharps interaktive skjermer og en intuitiv programvare for å oppdage mennesker i nærheten fra WhosOnLocation, inneholder en lang rekke funksjoner basert på at gjester raskt og enkelt kan skrive seg inn og ut via et grensesnitt på en berøringsskjerm.

Grensesnittet kan konfigureres fullstendig, fra en velkomstskjerm med varemerke og bilder til skreddersydde registreringsspørsmål. Sharp inkluderer konfigurasjon og kundestøtte som en del av tjenesten for å sikre at systemet oppfyller alle kunders behov. 

Systemet omfatter også en valgfri etikettskriver for gjesteskilt, eller bedriftene kan velge en papirfri løsning hvor gjestene mottar skiltene sine som QR-koder via e-post eller SMS, akkurat som et boardingkort for fly.

Registreringstjenesten inneholder mange tidsbesparende funksjoner for resepsjonsmedarbeidere. Den automatiserer innskriving av besøkende og informerer umiddelbart ansatte via e-post eller SMS om at gjesten deres har ankommet. Besøkende eller større grupper kan forhåndsregistreres ved å legge til rette for raskere innskriving, og på samme måte husker systemet besøkende som har vært der før, slik at innskrivingsprosessen kan gå raskere.

Takket være presis bevegelsessporing gir Optimised Visitor Management-systemet bedrifter mulighet til å skape en tryggere arbeidsplass. Ved å registrere flyten av mennesker inn og ut av en bygning eller et anlegg, kan bedriftene raskt varsle besøkende i en nødssituasjon og kontrollere i sanntid at alle er i sikkerhet.

De innsamlede dataene kan også brukes til å generere sanntidsrapporter som gir organisasjoner anledning til å ta datadrevne beslutninger basert på kunnskapen om menneskeflyten på stedet, for eksempel mer effektiv administrasjon av delte arealer, fra møterom til parkeringsplasser.

Databeskyttelse og personvern er viktig for alle organisasjoner. Optimised Visitor Management-systemet gir organisasjonene verktøy som overholder for eksempel GDPR ved å be om de besøkendes samtykke. Som en del av registreringsprosessen kan besøkende bli informert om bedriftens personvernerklæring og bedt om å godta den.

Darren Whitaker-Barnett, administrerende direktør hos WhosOnLocation, sier «Sikkerhet står øverst på bedriftenes agenda og begynner med å holde oversikt over hvem som kommer inn i og hvem som går ut av bedriftens lokaler. Vi er glade for å kunne samarbeide med Sharp på Optimised Visitor Management-systemet for å levere programvare som gjør at du kan overvåke menneskenes bevegelse gjennom bygninger og anlegg, og som gir deg mulighet til å ta datadrevne beslutninger basert på verdifulle kunnskaper om menneskestrømmen.»

Kontakt

HERMAN LUNDQUIST
Nordic Marketing Director
herman.lundquist@sharp.eu

Social