Kontakt oss

Omvisning på Sharps ISE 2019-stand

ISE 2019 var et viktig arrangement for Sharp Europe hvor vi ikke bare lanserte vår første interaktive Windows-samarbeidsskjerm i 4K, utviklet for å oppfylle Microsofts spesifikasjoner, men også vår andregenerasjons 8K-skjerm, i tillegg til nye skjermer for digitale plakater og interaktive 4K-skjermer. Her skal vi ta en tur rundt på standen og fremheve noen av de viktigste produktene som vil komme i salg i løpet av de nærmeste månedene.

Integrated Systems Europe (ISE) 2019 var vertskap for Sharp Europes stand, hvor vi satte opp dedikerte soner utformet for å demonstrere hvordan Sharps visuelle løsninger kan bidra til å transformere kontorer, klasserom og butikker.

 

Work Together

ISE var første mulighet for kunder i Europa til å oppleve vår nye 4K Windows collaboration display, utviklet for å oppfylle Microsofts spesifikasjoner. Den neste generasjonen av interaktive skjermer er utformet for å understøtte og styrke samarbeid ved å kombinere Sharps prisbelønte berøringsteknologi med sensorer for en smartere arbeidsplass.

Regelmessige demonstrasjoner viste hvordan Windows-samarbeidsskjermen kan gjøre møter mer produktive og mer samarbeidsorientert. Den 70-tommers skjermen har blitt optimalisert til å kjøre Microsoft 365 i romskala, mens USB-C-kontakten og muligheten for trådløs tilkobling gjør det raskt og enkelt å koble seg til på begynnelsen av møtet eller når en ny person skal presentere noe.

ISE 2019 viste også hvordan vi nå utvider vår serie av de interaktive BIG PAD-skjermene for kontorbruk. Den nye Sharp BIG PAD TH1-serien består i utgangspunktet av tre modeller på henholdsvis 85, 75 og 65 tommer, alle med interaktive skjermer med 4K Ultra HD (3840 x 2160 piksler) og 20-punkts berøring. De støtter den nyeste InGlass-teknologien for å gi en svært responsiv penn-på-papir-følelse. En integrert Android-PC inneholder et tavleprogram og gir enkel trådløs tilkobling til andre enheter.

Innovate

Vi skapte et spesielt område vi kalte Innovate, utviklet for å vise nyvinningene rundt vårt 8K-økosystem, inkludert en demonstrasjon av det 8C-B60A 8K (60p) 8K profesjonelle videokameraet, som integrerer videofotografering, opptak, avspilling og linjeutdata i én og samme enhet.

Direktevisning og opptak fra kameraet – med bilder av fargerik kroppsmaling utført av kunstneren Andrea Jackova – ble vist på en 80-tommers 8K-skjerm, vår 8M-B80AX1E, som er vår andregenerasjons 8K-skjerm, og imponerte gjestene på standen med sin eksepsjonelle bildekvalitet.

Vi viste også en prototype på et kompakt 8K-kamera som vil gjøre 8K tilgjengelig for et større publikum. Det kompakte kameraet har et Micro Four Thirds-stativ og en CMOS-sensor som kan levere 8K‑oppløsning i 30 bps ved hjelp av H.265-kodeken.

I Innovate-området kjørte også Sharps partner Demodern en VR-demonstrasjon på en ny Sharp PN‑HW861 86-tommers 4K-skjerm. På den interaktive VR-utstillingen, designet for IKEA, kunne gjestene utforske og konfigurere møbler og gjenstander i et virtuelt rom i sanntid.

Learn

I Learn-sonen på Sharps ISE 2019-stand fokuserte vi på interaktive løsninger for alle trinn i undervisningssektoren, fra tidlig læring til de nyeste interaktive BIG PAD-skjermene for høyskoler og universiteter.

Nyhetene i serien var Sharp BIG PAD HC1-serien, bestående av tre skjermer på henholdsvis 70, 75 og 86 tommer. Hver av dem har en skjerm med 4K Ultra HD (3840 x 2160 piksler) oppløsing og en lang rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert USB og HDMI, samt et integrert tavleprogram. 4K-oppløsningen og Sharps berøringsteknologi gir mulighet for lesing i høy oppløsning og en svært responsiv penn-på-papir-følelse for detaljert håndskrift.

Sharps ISE-partner Qwizdom demonstrerte sin undervisningsplattform Oktopus som omfatter mer enn 70 fagspesifikke verktøy som lærere kan bruke til å gi liv til fagene og timene sine, mens høyskolelærer og digital kunstner Paul Clarke var til stede for å tilby tips og teknikker ved bruk av interaktive skjermer i undervisningssituasjoner.

Engage

Engage-sonen var utformet for å fremheve våre nyeste produkter, tjenester og programmer for å forbedre butikkopplevelsen. Dette omfatter modeller fra våre nye 4K-serier.

4K Ultra-HD-modellene PN-HB og PN-HM er digitale plakatskjermer i stort format som leveres i tre størrelser, fra 65 til 85 tommer. De kan monteres i stående eller liggende retning eller med skjermflaten pekende rett opp, og kan kjøre en lang rekke ulike partnerprogrammer ved hjelp av det innebygde Android 7.1 SoC og et Mini-OPS-utvidelsesspor.

De profesjonelle 4K Ultra-HD-skjermene PN-HW vil komme i seks skjermstørrelser, fra 43 og helt opp til 86 tommer, og leveres med en innebygd spiller for USB-medier for enkel overføring av innhold til digitale plakater.

Sharps programvarepartner Cenareo styrte innholdet på de digitale plakatene på standen, i tillegg til å kjøre demonstrasjoner av ansiktsgjenkjenningsprogramvare.

Til stede på standen av også vår programvarepartner Videro, som kjørte demonstrasjoner av sine programvareplattformer for de nye modellene PN-HB og PN-HM og viste hvordan innhold og skjermer kan styres via mobile enheter.

Alle skjermene som ble vist på ISE 2019, vil komme i salg i løpet av året. Hvis du gikk glipp av ISE 2019 og gjerne vil vite mer om hvordan visuelle løsningene i det nye sortimentet kan hjelpe deg på kontoret eller i klasserommet, ber vi deg ta kontakt for å få en demonstrasjon.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social