Kontakt oss

SHARP LEGGER TIL ALTERNATIV FOR PAYPAL FOR BRUKERE AV BETALT UTSKRIFT

Oslo, 17.10.2018

Med lanseringen av Job Accounting II (versjon 2.6) den nyeste versjonen av selskapets program for utskriftsadministrasjon, har Sharp økt antallet alternativer for mennesker som betaler for utskrift og kopiering på enheten.

Den oppgraderte løsningen, som gir organisasjoner som for eksempel skoler, universiteter og bedrifter styre flåtene sine med multifunksjonsskrivere fra Sharp, tilbyr nå nettbetaling via PayPal. 

Job Accounting II har et brukervennlig grensesnitt som de som trenger å bruke betalt utskrift på en multifunksjonsskriver, enkelt kan kreditere kontoen sin på minutter med PayPal eller et kreditt-/debetkort, akkurat som i e-butikker på nettet. Så snart kreditten er lagt til via nettstedet, kan brukerne logge seg på sin foretrukne skriver og bruke pengene sine til å kopiere eller skrive ut. Brukerne kan også umiddelbart se saldoen sin og vise transaksjoner via nettstedet, uten hjelp fra administratorer.

Dette alternativet er ideelt for høyskoler og universiteter hvor hundrevis eller tusenvis av studenter trenger kontoer for utskrift og kopiering. Studentene kan også legge til kreditt fra hvor som helst, uten at en administrator må behandle betalingene.

Tomasz Stefanski, løsnings- og applikasjonsspesialist, sier: «Å ta betalt for utskrift innenfor lukkede brukergrupper eller i åpne miljøer kan være komplisert for en organisasjon å administrere. Integreringen av PayPal i Job Accounting II gir brukere og administratorer et sikkert, fleksibelt og problemfritt påfyllingssystem.»

Med Job Accounting II kan skoler, universiteter og bedrifter spore, registrere og analysere bruken av multifunksjonsskriverne sine. Uansett om de ønsker å holde oversikt over kostnader, sideantall eller enhetsbruk, gir Job Accounting II administratorene kontroll med å definere reglene, fra å begrense hvordan dokumenter kan skrives ut til å rute større jobber til skriverrommet automatisk.

Job Accounting II gir også administratoren mulighet til å produserte detaljerte ledelsesrapporter når det måtte være behov for det, enten det er hver måned, hvert kvarta, hvert år eller når de blir bedt om det. Disse detaljerte rapportene hjelper administratorer å revidere all aktivitet og måle om de oppnår miljømessige, kommersielle og driftsmessige må, og å gi nøyaktige råd om hvor det kan gjøre forbedringer.

Job Accounting II med PayPal is tilgjengelig for kjøp nå fra Sharp og deres partnere. 

Links

MX-SW310

Social