Kontakt oss

MULTIFUNKSJONSSKRIVER FRA SHARP VINNER iF DESIGN AWARD FOR 2019

London, 13.02.2019

Sharp Europe er stolte over å kunngjøre at vår MX-B455W / MX-B355W digitale A4-multifunksjonsskriver i svart-hvitt har vunnet en iF Design Award for 2019. Denne prisen er en av verdens mest prestisjefylte priser innen produktdesign.

Sharp vinner den prestisjefylte iF Product Design Award for sin digitale A4-multifunksjonsskriver i svart-hvitt.

iF Design Award anerkjenner eksepsjonell design innen sju kategorier, inkludert produkt, emballasje og kommunikasjon (inkludert webdesign). For alle kategorier til sammen trakk 2019-prisen 6375 deltakere fra 52 land. Sharps multifunksjonsskriver vant produktkategorien.

Høydepunkter for MX-B455W/B355W

Sharps mål var å lage en A4-multifunksjonsskriver som kunne stå ved siden av et skrivebord uten å være for påfallende. Sharp hadde som mål å lage en ren form, strømlinjeformet uten utstikkende deler, og kom til slutt frem til en mykt buet silhuett. Likevel kunne denne multifunksjonsskriveren skilte med det samme brukervennlige grensesnittet som Sharps store A3-maskiner. Det betyr at kontorer i alle størrelser kan glede seg over den samme brukervennlige betjeningen.

Funksjonene og spesifikasjonene for MX-B455W/B355W er utformet for å øke kontorets effektivitet. MX-B455W-versjonen tilbyr fargeskanning i høy hastighet med 110 bpm (bilder per minutt) tosidig – en av de høyeste skannehastighetene i bransjen*1. Et annet høydepunkt er tilkobling til skytjenester som Google Drive™ og OneDrive®.

Om iF Design Award
iF Design Award ble lansert i 1953 og arrangeres hvert år. Den anses som en av verdens viktigste designpriser. Den arrangeres av iF International Forum Design GmbH, en internasjonal gruppe med base i Tyskland som fremmer eksepsjonell design. De prisbelønte produktene vises på iF Design Exhibition i Hamburg i Tyskland. De kan også ses på nettstedet iF World Design Guide og i iF Design-appen for Android- og iOS-enheter.

Om Sharp Information Systems Europe

Sharp Information Systems Europe (SISE) er en avdeling av Sharp Electronics Europe som tilbyr en unik portefølje av prisbelønt dokumenthåndtering og skjermløsninger for å hjelpe organisasjoner å forandre måten de bruker informasjon på. Sharps bransjeledende multifunksjonsskrivere og store produksjonssystemer er sentrum i integrerte løsninger for digital transformasjon, mens våre skjermløsninger omfatter nyskapende videovegger, skjermer for digitale plakater og interaktive flatskjermer for samarbeidspresentasjoner. Vårt mål er å utvikle nye produkter som støtter individuelle uttrykk, å skape livsforbedrende opplevelser som gir deg mulighet til å være original.

*1 Fra og med 6. februar 2019, i henhold til Sharps undersøkelse. For digitale A4-multifunksjonsskrivere med omtrent samme utmatingshastighet.

Contact

KATE LAWSON
European PR Manager
kate.lawson@sharp.eu

Social