Kontakt oss

Sharps svart-hvitt-multifunksjonsskrivere og Buyers Lab Reliability Award

Sharp er utnevnt til det mest pålitelige merket for svart-hvitt-multifunksjonsskrivere med kopieringsfunksjon for 2018–2021 av Keypoint Intelligence – Buyers Labs analytikere, og blir rost for sin pålitelighet i 2018-utgaven av Western Europe Office Serviceability‑undersøkelsen.

Helt uavhengig av størrelsen på bedriften din, må multifunksjonsskriverens pålitelighet prioriteres høyt. Ingen vil ha en skriver som kobles fra nettet eller som sliter med papirstopp slik at alle blir mindre produktive. Det er derfor vi fokuserer på pålitelighet i alle deler av vår designprosess, og det er også grunnen til at vi føler oss virkelig beæret over å motta BLI‑prisen og anbefalingen fra Serviceability-undersøkelsen.

BLI-prisen fokuserer på to nøkkelområder som er utviklet for å hjelpe kjøpere av multifunksjonsutstyr til å velge riktig maskin for sin bedrift. Det første er at alle multifunksjonsskriverne Sharp sendte inn til testing fra 2012 til 2018, viste «utmerket pålitelighet hvor de testede enhetene hadde en feilmatingsfrekvens på 1 for hver 183 333. avbildning».

Joe Ellerman, leder for laboratoriearbeidet hos Keypoint Intelligence – Buyers Lab, sier det slik: «Alle svart-hvitt-kopimaskinene fra Sharp som vi har testet så langt, har hatt utmerket pålitelighet, med en feilmatingsfrekvens som er lavere enn de fleste konkurrentene. Nedetiden for service er en av de hyppigste klagene brukerne har på multifunksjonsmaskinene sine, men med kvaliteten og den robuste designen på Sharps svart-hvitt-produkter blir problemet nærmest eliminert.»

BLI-testprosessen er, som man kan forstå, svært omfattende, og den andre delen av prisen fokuserer på Sharp-enhetenes pålitelighet fra et investeringsperspektiv. Som Joe Ellerman poengterer i rapporten, har «Sharps svart-hvitt-modeller gjennom de siste fem årene fullført overbevisende 4,4 millioner avbildninger til sammen uten en eneste serviceforespørsel, og dette gjør dem til det mest pålitelige valget i sine klasser».

Dette fremhever det vi hos Sharp alltid har visst, nemlig at hvis bedriften din er ute etter en utskriftsløsning som virkelig er til å stole på, gir brukerne en god opplevelse og hjelper deg å redusere driftskostnadene for IT-infrastrukturen, er Sharps multifunksjonsskrivere det riktige valget for deg.

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social