Kontakt oss

Sharp PN-Y-plakater for effektiv kontroll

Med Sharps PN-Y-serie med digitale plakater får du alt du trenger for at du skal kunne begynne å bruke en digital plakat i en butikk eller resepsjon. Nedenfor vil vi forklare alle fordelene med en enkel og effektiv skjermløsning med full HD-kvalitet.

Mange småbedrifter har et reelt behov for en virkelig enkel og rimelig skjermløsning. Det betyr en løsning som kan installeres og vedlikeholdes også av personer helt uten IT‑kunnskaper, og som kan brukes uten permanent Internett-forbindelse. Bare en enkel skjerm.

For å dekke disse behovene har vi utviklet en helt ny serie profesjonelle PN-Y-skjermer. De finnes i størrelser fra 32 til 55 tommer, og har en innebygd USB-mediespiller og vår nye, brukervennlige programvare Content Distributor.

Det er mange grunner til at en digital plakat i en butikk eller et kontormiljø kan effektivisere virksomheten. Uansett om det handler om å fange kundenes oppmerksomhet og øke varemerkebevisstheten eller å formidle nyheter og kampanjeinformasjon til kundene, reduserer digitale plakater behovet for trykte plakater og brosjyrer.

Ved å velge innhold og visningstidspunk kan du rette oppmerksomheten mot det du mener er viktig. Du kan dessuten raskt og enkelt oppdatere informasjonen etter behov, for eksempel når det blir gjort endringer på menyen eller når du vil reklamere for et tilbud. En skjerm i resepsjonen fører dessuten til at man føler seg velkommen og gjør et profesjonelt inntrykk på alle som kommer inn i bygget.

Nedenfor ser vi nærmere på funksjoner og fordeler med Sharp PN-Y556, PN-Y496, PN-Y436 og PN-Y326.

Sharp PN-Y: Størrelser

Sharps PN-Y-serie med digitale plakater finnes i fire størrelser. Den minste skjermen er på 32 tommer, men vi kan tilby skjermer på 43 og 49 tommer for noe større møteplasser, samt 55-tommersskjermen PN-Y556 for enda større rom. Alle modellene har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Sharp PN-Y: Enkel installering

Sharp PN-Y-skjermene er enkle å installere både stående og liggende på et stativ eller på veggen. En unik funksjon er at PN-Y-skjermen kan installeres på nye måter, for eksempel rettet oppover eller nedover.

Sharp PN-Y556, PN-Y496 og PN-Y436 har en lysstyrke på 450 cd/m2, mens PN-Y326 har 400 cd/m2.

Sharp PN-Y: Tilkoblingsmuligheter

Vi har med hensikt valgt enkle tilkoblingsmetoder. HDMI-porten gir full HD-oppløsning, og via 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet-porten kan skjermen kobles til det lokale nettverket for enkel opplasting av bilder og videoer. Skjermen har også en VGA-kontakt for tilkobling av eldre enheter, pluss en HDCP-kompatibel DVI-D-port som har støtte for seriekobling. Det finnes også en RS-232-inngang/-utgang for ekstra styrefunksjoner.

Sharp PN-Y:  Sharp Content Distributor-programvare

Sharp PN-Y-skjermene er utrolig enkle å konfigurere og håndtere, slik at du har full kontroll, spesielt hvis du bruker vår Sharp Content Distributor-programvare for Plug and Play-skjermløsninger. Data kan dermed overføres direkte til skjermen via en Ethernet-forbindelse.

Sharp PN-Y: Ytterligere funksjoner

Sharp PN-Y-modellene er svært robuste og konstruert for å være i drift døgnet rundt. Den innebygde USB-mediespilleren kan stilles inn til automatisk aktivering i tilfelle en videoinngang skulle bli utsatt for kontaktbrudd. Det betyr at skjermen aldri blir stående tom, og dermed bevarer et profesjonelt inntrykk.

Medier kan spilles av fra et minnekort i det innebygde SD-kortsporet for enkel overføring av innhold med lydgjengivelse via de to stereohøyttalerne på 7 W. Den vifteløse konstruksjonen gir stille og pålitelig drift, og betyr at skjermen passer inn i alle miljøer.

Til oppsummering vil vi si at Sharp PN-Y-modellene er en komplett løsning: enkle, pålitelige og svært rimelige. Vil du ha mer informasjon om fordelene med disse skjermene eller bestille en demonstrasjon? Kontakt Sharp Audio Visual-teamet.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social