Kontakt oss

Sharp utvider BIG PAD-utvalget med seks nye smarte, interaktive 4K-skjermer

Stockholm, 23.10.2019

BIG PAD-serien bygger på Sharps prisbelønte serie med interaktive flatskjermer for å gi rom for neste generasjon av samarbeid og produktivitet i møterom og klasserom, fra nybegynnernivå til avanserte berøringsløsninger.

PN-TH1-serien er tilgjengelig i storskjermformatene 85, 75 og 65 tommer, og PN‑HC1‑serien i 86, 75 og 70 tommer med skjermstørrelser som passer inn i nær sagt alle kontor- eller undervisningsmiljøer. Skjermene har 3840 x 2160 Ultra HD 4K-oppløsning som er optimalisert for 4K, med den beste bildedefinisjonen og kontrasten som gjør det enkelt å få med seg store mengder detaljert informasjon.

 

PN-TH1-serien har den nyeste InGlass™-teknologien for interaktivitet, som gir en svært responsiv penn-på-papir-følelse som gjør at skriving føles nærmest like naturlig som å bruke en vanlig penn på papir. PN-HC1-serien har en tilsvarende nøyaktig og intuitiv berøringsopplevelse med IR-teknologi i verdensklasse som hjelper brukeren til å føle seg trygg i en undervisnings- eller presentasjonssituasjon. PN-70HC1E har 10-punkts berøringsfunksjonalitet, mens PN-86HC1, PN-75HC1 og PN-TH1-serien tilbyr 20-punkts berøringsfunksjonalitet slik at flere brukere kan samarbeide på skjermen samtidig.
 

PN-TH1- og PN-HC1-serien er de første av Sharps BIG PAD-er som tilbyr integrert smart‑PC-teknologi. PN-TH1-serien leveres med en integrert Android-PC, og PN‑HC1‑serien har en «System on Chip»-PC som gjør det enkelt å koble til andre enheter trådløst, og som også inneholder et innebygd tavleprogram som kan brukes uten tilkoblet eksternt PC-utstyr. Android-PC-en på PN-TH1-serien kan også deaktiveres for å oppfylle eventuelle krav til IT-sikkerhet.

 

Christopher Parker, Sharps europeiske produktsjef, uttaler: «Med de nye PN-HC1- og PN-TH1-seriene med BIG PAD-skjermer får markedet nå tilgang til en klasseledende 4K berøringsytelse og pålitelighet til enda flere ulike miljøer, fra møterom til klasserom. Denne generasjonen med skjermer gjør at BIG PAD får flere bruksområder som kan bidra til å øke produktiviteten og samarbeidet på arbeidsplassen.»

PN-HC1-serien er utstyrt med et OPS-kompatibelt spor som gjør at skjermen kan benyttes med en integrert PC for flere muligheter for ulike installasjonskonfigurasjoner for brukeren. Ved å inkludere ettrykksknapper på kanten av PN-HC1, for eksempel «frys bildet», kan presentatøren fryse skjermen på et øyeblikk mens han/hun arbeider på den tilkoblede enheten. Disse nye funksjonene gir praktisk kontroll over skjermen og gir presentatørene trygghet når de skal lede engasjerende samarbeidsmøter eller undervisningstimer.

Mer spesifikt har det nye interaktive tavleprogrammet i PN-TH1-serien mottatt en «Best of Show»-pris på InfoComm 2019, og slår dermed lag med de andre prisbelønte modellene i Sharps BIG PAD-serie med interaktive skjermer. I Futuresource Consultings nyeste rapport om interaktive skjermer for andre kvartal 2019, blir Sharp utpekt som markedsleder på interaktive skjermer for bedrifter i USA, og som nummer to globalt.

PN-TH1-serien er tilgjengelig for kjøp nå via Sharp og deres partnere.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social