Kontakt oss

Skywell® 5TE - atmosfærisk vanngenerator

Smart vann for smarte arbeidsplasser

Tenk om det fantes en enkel måte å øke bedriftens sosiale ansvar, forbedre arbeidsplassen og redusere miljøpåvirkningene?

Det gjør det! Den atmosfæriske vanngeneratoren Skywell® trekker ut rent vann fra luften, noe som reduserer bruken av plastflasker. Hver vanndråpe blir filtrert, renset, testet og overvåket for garantert god kvalitet, klarhet og smak.

Forandre arbeidsplassen din

Du vet at du må skape en smart arbeidsplass for å kunneutnytte fordelene med en mobil og tilkoblet arbeidsstyrke.  Med Skywell®5TE reduserer du plastavfallet og gjør livet enklere for dine ansatte, kunder og besøkende.

Det er en enkel og fleksibel måte å tilby drikkevann på. Du plasserer Skywell akkurat der du vil ha den. Du kan tilby rent og friskt vann hvor som helst - på konferanserommet eller i gangen, på arrangementer eller i utendørsmiljøer. Det eneste du trenger, er et elektrisk uttak.

Skywell genererer opp til 18 liter rent drikkevann hver dag, så du trenger ikke å bekymre deg for at du skal gå tom for vann..

 

Forbedre rutinene dine

Vi er alle klar over hvor viktig det er å drikke nok vann. Skywell har mange fordeler. Den er ikke bare miljøvennlig, men gjør det også lettere å få i seg tilstrekkelig med vann.

Du kan skape din egen profil og stille inn dine personlige mål. Du får statistikk over hvor mye vann du drikker og hvor mange plastflasker du har spart.

Takket være berøringsskjermen kan du raskt og enkelt forandre på innstillinger som for eksempel vanntemperatur. Du kan få varmt vann til te, kaffe eller mat, eller et glass friskt, kaldt vann på et øyeblikk.

Forandre miljøpåvirkningen din

Miljømålene blir høyere og kravene til sosialt ansvar øker. Skywell er et enkelt valg for å redusere miljøpåvirkningen din. Den reduserer både forbruket av plastflasker og CO2-avtrykket ditt, siden både fremstilling og transport av plastflasker forsvinner.

I motsetning til tradisjonelle vannkjølere, trengs det ikke noe kjøretøy som leverer vanntanker, som i sin tur må håndteres og oppbevares på arbeidsplassen. Den største fordelen er at du ikke lenger trenger plastprodukter – et stort globalt problem.

Takket være Skywells smarte funksjoner kan du følge bedriftens miljøresultat. Den enkle tilgangen til statistikk gjør det også lett å kommunisere bedriftens sosiale ansvar.

Slik fungerer Skywell®5TE

Skywell suger inn omgivelsesluften og trekker ut fuktighet gjennom kondensasjon. Avansert overvåkningsteknikk kombinert med seks filter, to ultrafiolette lamper og ozonbehandling garanterer renheten i hver dråpe med vann. Systemet overvåkes hele tiden for å gi høy kvalitet, klarhet og utmerket smak.

Den atmosfæriske vanngeneratoren Skywell må installeres på egnet sted for å fungere optimalt. Vannproduksjonen kan påvirkes på steder med lav luftfuktighet eller hvis fuktighetsinnholdet i luften minsker. Da bør vanngeneratoren kobles til en ekstra vannkilde. Ved hjelp av filtreringssystemet beholdes likevel den høye vannkvaliteten.

Fra luft til vann

Den atmosfæriske vanngeneratoren Skywell® trekker ut rent vann fra luften, noe som reduserer bruken av plastflasker. Hver vanndråpe blir filtrert, renset, testet og overvåket for garantert god kvalitet, klarhet og smak. Sharp sikkerhetsstiller gjennom kontinuerlig service at Skywell alltid har høyeste kvalitet på drikkevannet.