Kontakt oss

Små innovasjoner for Sharps multifunksjonssystemer som gjør kontorarbeidet lettere

Innovasjon kan komme i mange små former. Nedenfor går vi gjennom noen virkelig verdifulle funksjoner som du kanskje ikke legger merke til før du begynner å bruke multifunksjonssystemet fra Sharp, men som du ikke kommer til å ville være foruten.

Sharp har i over hundre år hatt et sterkt renommé som teknologiinnovatør. Innovasjon ligger i Sharps DNA – helt siden de første årenes produksjon av pennen Ever-Sharp Mechanical til våre nåværende mål om å få bedrifter til å utnytte informasjon på en helt ny måte ved hjelp av våre teknologiske løsninger.

Det er imidlertid ikke all innovasjon som betyr radikale forandringer. For eksempel har Sharps nyeste multifunksjonssystemer en mengde funksjoner, både store og små, og enkelte av dem er du kanskje ikke oppmerksom på før du begynner å bruke dem.

Sharp MX-4070N, MX-3570N og MX-3070N inneholder hverdagslige innovasjoner som gjør mange arbeidsoppgaver på kontoret litt enklere. Les mer nedenfor.

Sharp-skrivere: stifteløs stifting

Sharps nye skriverserie har ulike stiftemetoder. Manuell stifting er en praktisk funksjon som betyr at du legger dokumentet i et spor i etterbehandleren for å stifte det. Den kan brukes i mange situasjoner, for eksempel når du skal stifte sammen originalene igjen etter kopiering.

Når du tenker på stifting, forestiller du det antakelig en liten metallstift som fester arkene sammen. Det finnes en bedre måte, en som gjør at du ikke trenger å kjøpe inn og oppbevare stifter.

Stifteløs stifting er et smart etterbehandlingsalternativ som kan velges i skriverdriveren eller på skjermen på multifunksjonssystemet. Funksjonen presser sammen hjørnene på arkene ved hjelp av sagtaggede metalltenner. Opptil fem ark kan stiftes sammen på denne måten, noe som gjør funksjonen til et utmerket alternativ for små dokumenter.

Sharp-skrivere: direkte Office-utskrift

Direkte Office-utskrift er en genial innovasjon som gjør det mulig å skrive ut raskt direkte fra multifunksjonssystemet med en USB-minneenhet koblet til USB-porten på skriveren. På tidligere modeller var denne muligheten begrenset til TIFF-, JPEG- og PDF-filer, men med de nye modellene i MX-serien kan du også skriva ut MS Office-dokumenter som for eksempel Excel-, Word- og PowerPoint-filer, uansett hva de måtte inneholde.

Dette er en virkelig enkel og praktisk funksjon, og du trenger ikke en gang å logge deg på. Du kan komme inn på kontoret og sette USB-minneenheten rett inn i USB-porten på multifunksjonssystemet. Det vises automatisk et vindu på berøringsskjermen på maskinen med miniatyrbilder av filene på USB-enheten, slik at du lett kan velge hvilke dokumenter du vil skrive ut.

Sharp-skrivere: enkel pålogging til den offentlige skyen

Med den nya generasjonen av Sharp-skrivere har du tilgang til offentlig tilgjengelige skytjenester som for eksempel Google Drive, Microsoft OneDrive og SharePoint.

Første gang du bruker tjenesten må du angi passordet til skytjenestekontoene dine, men deretter kan du bruke påloggingsinformasjonen din i form av magnetstripekort eller andre typer autentisering. Når du velger skytjenesten du vil bruke, kobler multifunksjonssystemet seg direkte til kontoen din uten at du må logge deg på igjen.

Den enkle påloggingen gir deg umiddelbar tilgang til skytjenesten, noe som gjør det enklere å samarbeide raskt med kollegene. Dette er en funksjon som kundene har bedt om, og som Sharp deretter har implementert.

En person kan dermed arbeide med et dokument og lagre det på et delt område i skyen, slik at en annen kan hente det via multifunksjonssystemet og skrive det ut. Den andre personen kan i sin tur legge inn kommentarer på utskriften, skanne den og lagre dokumentet på den samme skykontoen igjen. Slik kan kolleger samarbeide smidig og raskt.

Sharp-skrivere: sikker utskrift

Når du vil skrive ut et dokument fra datamaskinen din, velger du vanligvis en skriver på nettverket, og så går du til skriveren for å hente utskriften senere. Dette kan fungere problemfritt, men av og til står allerede et par av kollegene dine i kø når du kommer til skriveren. Du har to valgmuligheter: vente tålmodig på tur, eller gå tilbake til datamaskinen, avbryte utskriftsjobben og velge en annen skriver på nettverket.

Eller du kan velge det beste alternativet: Sharps funksjon for sikker utskrift. Utskriftsjobber som sendes fra datamaskinen, lagres på det primære multifunksjonssystemet som du kan skrive ut på. Hvis dette er opptatt, kan du i stedet gå til et annet multifunksjonssystem, autentisere deg og skrive ut dokumentet derfra uten at du må gå tilbake til datamaskinen*. Sikker utskrift er en standardfunksjon på modellene i den nye MX-serien med A3-multifunksjonssystemer, og er en kostnadsfri funksjon som gjør at du ikke trenger å investere i en utskriftsserver for dokumentlagring.

*Opptil fem tilkoblede enheter

Sharp-skrivere: Utskrift fra mobilen

I takt med at verden blir stadig mer mobil, sendes og mottas mange av de dokumentene vi håndterer, via nettbrett, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. Sharps nye generasjon av skrivere har Wi-Fi-tilkobling som standard. Det gjør at du kan bruke en mobil enhet til å ta imot skannede dokumenter eller skrive ut dokumenter via vår kraftige utskriftsapp Sharpdesk Mobile.

Det finnes enda flere muligheter til å arbeide slik du foretrekker, siden disse enhetene også har støtte for Google Cloud Print, Mopria og Android-utskrift fra mobile enheter via Internett.

Sharp-skrivere: rask, automatisk aktivering

Med bevegelsessensoren som er innebygd i vår nye serie med avanserte multifunksjonssystemer er systemet klart til bruk når du trenger det. Bevegelsessensoren, som er plassert på forsiden av multifunksjonssystemet, registrerer når en person nærmer seg, og aktiverer systemet automatisk. Dette gir kortere ventetid, og du kan utføre kopierings- eller skannejobben raskere.

Som du ser, arbeider Sharp for å gjøre arbeidsplassen betydelig mer effektiv. Du finner mer informasjon om Sharps multifunksjonssystemer og hvordan innovasjon kan hjelpe bedriften din, på nettsiden Dokumentløsninger.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social