Kontakt oss

Smart sikkerhet

Samhandling med all den sikkerheten du trenger

Sikkerhetshull gjennom nettverksenheter som MFP`er og skrivere er en realitet. De kan variere fra et kompromittert nettverk med en åpen port og ned til menneskelige feil, så enkelt som å skanne personlig informasjon til feil mottager. Uansett hvordan, den viktige meldingen er at disse bruddene kan skade virksomheten din.

Vi bryr oss om sikkerheten til MFP`ene våre, men vi forstår også at utskrift med enkel tilgang er grunnleggende. Sharp har introdusert et innovativt security-as-a service (sikkerhet som en tjeneste) som hjelper deg å forstå truslene mot virksomheten din og gir deg beskyttelse som er skreddersydd til dine individuelle kontorbehov.

Vår undersøkelse

Undersøkelsen Sharp gjorde vedrørende sikkerhet i 2019 avslørte at 90% av de spurte var uvitende om at skriverne er en mulig IT-sikkerhetsrisiko. 48 % av kontormedarbeiderne var uvitende om at skrivere kan bli hacket og 55% visste ikke at hackere kunne kompromittere en skanning fra multifunksjonsmaskinen.

I motsetning til mange områder innen vurdering av sikkerhetsrisiko, er bruken av skrivere stort sett uendret – og etterlater dermed et svakt punkt i sikkerheten som dekker forretningsnettverk, enheter og data.

Våre tjenester

Vårt innovative security- as-a-service hjelper deg og forstå truslene mot bedriften din og leverer beskyttelse som er skreddersydd til dine individuelle forretningsbehov.

Vi guider deg gjennom de nåværende og fremtidige truslene som finnes på en MFP, slik at du kan bestemme hvilket sikkerhetsnivå som er riktig for deg. Våre eksperter vil sette opp og levere din nye MFP tilpasset de nøyaktige kravene til din bedrift, og gi sikkerhet uten å begrense fleksibiliteten du og dine kolleger ønsker. Installasjon og integrasjon er så enkel som mulig, og sikrer at enheten din er så sikker som den kan være fra det øyeblikket du ber på utskrift.