Kontakt oss

Stand Tour: 8K Ecosystem at Media Production Show 2018

På den siste Media Production Show (MPS) i London viste vi vårt nye 8K system, inkludert profesjonelt videokamera med avspilling og linjeutgang, og vår nye 8K skjerm. Hvis du gikk glipp av utstillingen, la oss ta deg bak kulissene med en tur på standen.

Media Production Show (MPS) er en messe for medieindustrien med utstillere som presenterer produkter og tjenester for pre-produksjon, produksjon, post-produksjon og innholdsfordeling. Vi var der for å presentere 8K med vårt nye system, og viste hvor enkelt det er å venne seg til  å bruke 8K.

Mange kringkastere har startet både små og store sendinger i 8K. Senest har den franske  kringkasteren France Télévisions, gjort forsøk med 8K-sendinger under sin dekning av French Open.

MPS ga mange aktører innenfor media sine første glimt av vårt 8K-videokamera - vår første satsning på kringkastingsutstyr - og vår 8K-skjerm, som for øyeblikket er den eneste kommersielt tilgjengelige 8K-skjermen på markedet.

Sharp 8C-B60A 8K Videokamera

Sharp 8C-B60A 8K profesjonelle videokamera er det eneste videokameraet som er tilgjengelig i dag, som har mulighet til ikke bare å ta opp video i høyoppløselig 8K (60p), men også avspilling og tilby linjeutgang.

8C-B60A gir mulighet for sanntidsproduksjon av 8K ukomprimerte bilder samtidig som opptaket finner sted, noe som gjør den ideell for høyoppløselige live-overføringer.

 

Sharp LV-70X500E 8K skjerm


Sharp LV-70X500E 8K profesjonell skjerm er den første 70-tommer skjermen med 8K-oppløsning som blir kommersielt tilgjengelig.
 


Med fire ganger pikselantallet til 4K Ultra HD og seksten ganger oppløsningen til full HD, gjengir skjermen bilder med en høyere oppløsning enn det menneskelige øyet kan fange opp, noe som gir en detaljrikdom som ikke tidligere er sett på profesjonell visning. Den er utstyrt med åtte HDMI-porter, hvorav fire er dedikert til 8K-innganger.
 

 

8K vist “live” på utstillingen

For å vise videokameraets evne til å fange utrolige detaljer og ekte farger, arrangerte Sharp en demonstrasjon av en teater sminkør på standen. Maria Malone Guerbaa, en kunstner som representerer profesjonelle sminkefirma Kryolan, forvandlet en modell til en fantasi karakter i løpet av flere timer. Selve makeover`en ble filmet og vist i sanntid på Sharps 8K skjerm, LV-70X500E.


Livestreamen ble overført fra videokameraet til 8K-skjermen ved hjelp av en arbeidsstasjon, noe som gir riktig innblikk i det nye videokameraets overføringsmuligheter «live».
 

Hvis du vil vite mer om Sharp 8K-videokameraet eller -skjermen, og hvordan det kan hjelpe din bedrift til å bli enda mer nytenkende, ta kontakt for en demonstrasjon.. 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social