Kontakt oss

Avansert skjermteknologi

Sharps ingeniører skaper og finpusser stadig ny skjermteknologi. Allerede i 2007 annonserte vi for eksempel Advanced Super View (ASV) – en ny skjermteknologi med verdens høyeste kontrastrate, bredeste skjermvinkel og raskeste responstider.

Dette var bare en av mange milepæler på vår endeløse søken etter å stadig utvikle sofistikert, ny teknologi. Her noen flere eksempler:

Ny teknologi for flatskjermer

I 2012 var Sharp det første selskapet som startet produksjon av LCD-paneler som inneholder indium, gallium og sinkoksid (IGZO). Dette gjennombruddet innen skjermteknologi leverer ultrahøy oppløsning og lysstyrke med eksepsjonell energieffektivitet. I dag brukes denne «nye teknologien» regelmessig i en rekke skjermer med flytende krystall.

Den nyeste UV2A-teknologien

UV2A er en av våre innovasjoner innen skjermteknologi. Denne teknologien er ideell for skjermer i store formater og kombinerer flere patentbeskyttede materialer, noe som skaper en eksepsjonelt høy kontrast med effektiv bruk av bakbelysning som ingen før har sett maken til. Resultatet er skarpe, klare farger og overlegen bildeoppløsning støttet av uvanlig lavt energiforbruk – alt du trenger fra Sharps nyeste skjermteknologi.

Verdens fremste innen ny teknologi for interaktive skjermer

Historisk sett har det vært vanskelig å lage store berøringsskjermer, fordi den mest tilgjengelige teknologien – infrarød – tilførte masse til skjermen og var følsom overfør omgivelsene. Sharp brukte en annen tilnærming og skapte et gjennombrudd med berøringsteknologien Projected Capacitive, og en avansert kontroll som ga raskere sampling-teknikker i den elegante og motstandsdyktige 80 tommers interaktive flatskjermen BIG PAD.

Den nyeste teknologien innen berøringsskjermer reduserer mengden «støy» til en liten andel av det som ellers er forventet, noe som fører til drastisk forbedring av nøyaktighet ved berøring, en naturlig og flytende skriveopplevelse og nesten fullstendig eliminering av tidsforsinkelser og falske inndata.